GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ενημερωτική εκδήλωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κομοτηνή

Ενημερωτική εκδήλωση «Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ 2023-2027Αγρότες και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. μαζί σε μια νέα εποχή», διοργανώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κομοτην...


Ενημερωτική εκδήλωση «Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ 2023-2027Αγρότες και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. μαζί σε μια νέα εποχή», διοργανώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κομοτηνή, σήμερα  Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της πρώην νομαρχίας Ροδόπης.

Συγκεκριμένα οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι,

α) «Οι Άμεσες Ενισχύσεις στο Στρατηγικό Σχέδιο (ΣΣ) της νέας Κ.Α.Π.».

β) «Παρεμβάσεις ΣΣ ΚΑΠ στην Αγροτική Ανάπτυξη».

γ)«Μεθοδολογία ελέγχων στο πλαίσιο της νέας Κ.Α.Π. 2023-2027 – Τεχνικέςπαρακολούθησης».

δ) «Ευκαιρίες ανάπτυξης στον Αγροτικό τομέα».

Την Διοίκηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. θα εκπροσωπήσουν, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κυριάκος Μπαμπασίδης και η Γενική Διευθύντρια Όλγα Μωραϊτου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Θανάσης Αντωνίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης, κάλεσε τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να θέσουν ερωτήματα που θα απαντηθούν. Σημειωτέον, πως οι διευκρινιστικές εγκύκλιοι από το ΥΠΑΑΤ δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και επίκεινται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα ανέφερε πως στις προθέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι και η λειτουργία μια τηλεφωνικής γραμμής, ή, μιας πλατφόρμας όπου θα συγκεντρώνονται τα ερωτήματα των ανθρώπων του Πρωτογενούς τομέα και τα οποία θα μπορούν να απαντηθούν.

Η Δημόσια Δαπάνη της πρόσκλησης ανέρχεται σε 180 εκ ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πίστωσης των τραπεζικών λογαριασμών, σε 772 δικαιούχους  πανελλαδικά της Δράσης «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» με το ποσό των 4.619.061,5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια