GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λουλούδια στις γυναίκες του Δήμου Ξάνθης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Όμορφα λουλούδια εποχής προσφέρθηκαν συμβολικά στις εργαζόμενες του Δήμου μας όμορφα λουλούδια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ήταν...

Όμορφα λουλούδια εποχής προσφέρθηκαν συμβολικά στις εργαζόμενες του Δήμου μας όμορφα λουλούδια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ήταν μια πρωτοβουλία της συζύγου του Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για ζητήματα του Δήμου.

Πανσέδες, κυκλάμινα, γαρυφαλλάκια και πασχαλιές ομόρφυναν τους εργασιακούς χώρους, αλλά και τη διάθεση…

Το μεσημέρι, η κα Έλλη Παρασκευοπούλου συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας κα Ειρήνη Χαριτωνίδου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Καθαριότητας και πρόσφερε λουλούδια στις γυναίκες που μοχθούν καθημερινά για μια καλύτερη -καθαρότερη, στην προκειμένη περίπτωση- πόλη.

«Είναι πολύ σημαντικό το έργο σας. Όλοι μας σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε για μια καθαρή και φιλική πόλη. Να σας έχει ο Θεός υγιείς και χαρούμενες, εσάς και τις οικογένειές σας», ευχήθηκε η κα Παρασκευόπουλου.

Λουλούδια πρόσφερε και στο Δημαρχείο στις εργαζόμενες των Υπηρεσιών, ευχόμενη καλή επιτυχία στο σημαντικό τους έργο. «Οι γυναίκες έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε από όποια θέση βρεθούμε, στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Με επιμονή και υπομονή, αλλά και φροντίδα, που είναι ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει, σας εύχομαι να συνεχίσετε. 

Με υγεία και οικογενειακή ευτυχία για όλες και όλους», σημείωσε.


















Δεν υπάρχουν σχόλια