GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Εργο" του Κωστάκη Καραμανλή! Με το...υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Δήμαρχος Μύκης πάλι στο "μαγαζί" του!

Γεραπετρίτη, δώσε ένα τέλος στο σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ με το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που έχει μετατρέψει σε .. ΙΧ ο ανθέλληνας Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν ...


Γεραπετρίτη, δώσε ένα τέλος στο σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ με το τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ που έχει μετατρέψει σε .. ΙΧ ο ανθέλληνας Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν απο 1/9/2019! Και κυκλοφορούσε μάλιστα χωρίς πινακίδες του Δήμου αλλά και...χωρίς ασφάλεια!!!

Από 1/9/2019 διαιωνίζεται το τεράστιο σκάνδαλο με τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν να κυκλοφορεί μέχρι και τον Μάρτιο 2022 χωρίς καν....ασφάλεια μάλιστα το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ και ως...ιδιωτικό (!) 24 ώρες το 24ωρο!

Με αυτό μάλιστα όπως αποκαλύψαμε δεκάδες φορές, πάντα εκτός ωραρίου του δήμου Μύκης, πήγαινε στις συσκέψεις του Τουρκικού Προξενείου και στον "Ψειυτομουφτή" Ξάνθης όλα αυτά τα χρόνια....για να πάρει ... "παράταση" ένα χρόνο από το ΥΠΕΧΩΔΕ του Κωστάκη Καραμανλή που στην ουσία .... νομιμοποίησε ένα σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ!!! Και συγκεκριμένα του πρώην Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη!

Μάλιστα μετά τον ντόρο και τις συνεχείς αποκαλύψεις μας ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν  "απτόητος" και παριστάνοντας τον δήθεν "υποστηριχτή' της...Ν.Δ. συνέχει να παρανομεί και να χρεώνει το Δήμο Μύκης με χιλιάδες ευρώ...!

Μετατρέποντας το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο καθαρά σε...ιδιωτικό αφού με αυτό πηγαίνει και στο κτηματομεσιτικό γραφείο που διαθέτει στην οδό Παναγή Τσαλδάρη!!! 

Για μια ακόμη φορά λοιπόν και παρά τον ντόρο και την παραίτηση που αναγκάστηκε να υποβάλλει ο Κωστάκης Καραμανλής μετά την Τραγωδία των Τεμπών...!

 "Ανακαλύψαμε" και πάλι την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 19.22 "κρυμμένο" ακριβώς πίσω από το μαγαζί του, απέναντι από το μαγαζί μοτοποδηλάτων του Αείμνηοτου Σίμου το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ  του Δήμου Μύκης στον πίσω χώρο του...μαγαζιού του επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη!! 

Εμείς πήγαμε λοιπόν και πάλι όταν μας ενημέρωσαν συμπολίτες μας και  και "φωτογραφίσαμε" το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΖΙΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ παρκαρισμένο στον συγκεκριμένο χώρο!! Και ιδού και οι φωτογραφικές.

Περιμένοντας από τον νέο Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κύριο Γεραπετρίτη, να λειτουργήσουν οι Νόμοι εδώ τώρα  και να σταματήσει η Ν.Δ. να νομιμοποιεί παρανομίες του ΣΥΡΙΖΑ διότι επί Χρήστου Σπίρτζη το συγκεκριμένο τζιπ είχε δοθεί στον Δήμο Μύκης,.

Μόνο που ο πρώην Δήμαρχος Μύκης  φοβότανε να κυκλοφορήσει παράνομα και δεν τολμούσε  να το κυκλοφορήσει το είχε παρκαρισμένο στο Δήμο! Ενώ ο νυν Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν, έχοντας την κάλυψη και της Αποκεντρωμένης του Σάββα, το κυκλοφορεί πλέον 24 ώρες το 24ωρο και ως...ιδιωτικό με τις υπογραφές των υπαλλήλων που πληρώνουν τα υπερβολικά καύσιμα! 

Για να δούμε....Θα ξαναστείλει το ΥΠΕΧΩΔΕ υπαλλήλους να πάρουν το περιβόητο τζιπ από το Δήμο Ξάνθης ή θα συνεχίσει το Υπουργείο να τον καλύπτει την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ..;  Να κυκλοφορεί με  πινακίδες του ....ΥΠΕΧΩΔΕ τζιπ Δήμου;

Αν και με Υπουργό τον Γεραπετρίτη...δύσκολο να συμβεί αυτό!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια