GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: Καρναβάλι δίχως… τέλος! "Πάμε" τον Δήμαρχο Τσέπελη και την παρέα του, στους Οικονομικούς Εισαγγελείς!

  Το Καρναβάλι μπορεί να είναι ένας θεσμός ψυχαγωγίας και διασκέδασης που παρέχει ο Δήμος Ξάνθης διαχρονικά στους πολίτες του αλλά και σε επ...

 

Το Καρναβάλι μπορεί να είναι ένας θεσμός ψυχαγωγίας και διασκέδασης που παρέχει ο Δήμος Ξάνθης διαχρονικά στους πολίτες του αλλά και σε επισκέπτες της πόλης, εντούτοις το πραγματικό Καρναβάλι δεν συντελείται μόνο εντός των χρονικών ορίων της Αποκριάς, αλλά σχεδόν καθημερινά στο Δήμο και στους κατέχοντες την εξουσία του!

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, αντιλαμβανόμενος την επερχόμενη ήττα του, προσπαθεί καταρχήν να διασκεδάσει όσο μπορεί, να ικανοποιήσει οικονομικά τους φίλους και υποστηριχτές του, σαν να μην υπάρχει επόμενη ημέρα, σπαταλώντας χρήματα των πολιτών, εις βάρος των πολιτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διοργάνωση του Καρναβαλιού, που με πενιχρές πλέον χορηγίες και βάζοντας γερά το χέρι στα ταμεία του Δήμου, ο κ. Τσέπελης σκόρπισε το χρήμα του Δήμου σε «καλλιτέχνες» αμφιβόλου προέλευσης και κατεύθυνσης, ανέθεσε και πάλι τις βιντεοσκοπήσεις και τα φωτογραφίσεις σε γνωστό εκδότη και σε γνωστό αποτυχημένο τηλεοπτικό «αφεντικό», εξαναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία ενός αλητήριου υποτιθέμενου “Τράπερ”…

Παράλληλα, άφησε ανεξέλεγκτα τα πάντα, η αισχροκέρδεια κυριάρχησε, και ο ίδιος χαίρεται για την κατάντια ενός θεσμού, που δεν είχε να προσφέρει τίποτε το διαφορετικό, αντιθέτως η παρακμή φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο! Χωρίς όραμα, χωρίς στόχευση!

Το ότι ήρθαν υπερδιπλάσιοι επισκέπτες, αυτό δεν οφείλεται σε καμία διοργάνωση πετυχημένη, παρα μόνο στην ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν από τον εγκλεισμό και την κατήφεια που έχει επιφέρει η πανδημία του Κορονοϊού σε όλη την υφήλιο.

Αλλά δυστυχώς το καρναβάλι στο Δήμο Ξάνθης συνεχίζεται!

Όλα πορεύονται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα των εκλογών!

Ο Δήμαρχος απουσιάζει στην πραγματικότητα.

Αντιδήμαρχοι κάνουν το προσωπικό πολιτικό τους παιχνίδι.

Πρόεδροι Οργανισμών και Εταιρειών του Δήμου ασκούν τη δική τους προσωπική πολιτική, απέχοντας πολλές φορές από αυτή του ίδιου του Δημάρχου.

Η πόλη βοά από τα προβλήματα.

Οι πολίτες προσπαθούν να βρουν «καταφύγιο» και να καταλάβουν γιατί όλα κινούνται και μόνο στη «σφαίρα της απραξίας»!

Η κοινωνία αποζητά λύσεις και ο Δήμος εξυπηρετεί ως ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΠ μόνο τα διαδικαστικά.

Μία πόλη υπόδειγμα οράματος και λειτουργίας, μετατράπηκε σε ένα απέραντο και ξέφραγο αμπέλι, χωρίς περίφραξη, χωρίς γεωπόνο, χωρίς στόχο συγκομιδής.

Η Ξάνθη, από όμορφη πόλη, έχει γίνει κάκιστη πόλη.

Αλλά προφανώς πρέπει να μιλήσουμε στον κ. Τσέπελη στη γλώσσα του για να μας καταλάβει:

-Ο κ. Τσέπελης και οι όμοιοί του, δικαιολογημένα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη διοίκηση ενός δήμου από την διοίκηση ενός… νυχτομάγαζου!

-Πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Τσέπελη και οι όμοιοί του, ότι ο Δήμος έχει να κάνει με δημότες, με πολίτες που έχουν ανάγκη από όραμα, έργα και ασφάλεια. Οι πολίτες δεν είναι πελάτες νυχτερινού κέντρου και δεν ζητούν… ούτε καβάντζες, ούτε κεράσματα!

-Πολύ σύντομα, ομάδα πολιτών, με πρωτοβουλία της παράταξής μας, θα μεταβεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, στον Οικονομικό Εισαγγελέα, στον Πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, αξιώνοντας έλεγχο στο σύνολο των πεπραγμένων της παρούσας δημοτικής αρχής, σε Δήμο, Νομικά Πρόσωπα και Οργανισμούς.

-Η Ξάνθη, δεν μπορεί αν ανεχτεί άλλο τον ευτελισμό, την παρακμή και τα… πολιτικά «νυχτοπερπατήματα» του υπό αναχώρηση δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και των όμοιών του.

  • ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ξάνθης 

Δεν υπάρχουν σχόλια