GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ» ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΠΟΔΟΜΟΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ!

  Τον είχα «συμβουλεύσει» τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη από την εποχή που ακόμη ήταν «δεξί χέρι» του Χριστόδουλου Τοψίδη...

 


Τον είχα «συμβουλεύσει» τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη από την εποχή που ακόμη ήταν «δεξί χέρι» του Χριστόδουλου Τοψίδη κι έκανε... πομπώδεις δηλώσεις κατά του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου ή εμφανίζονταν ως πολιτικός σωτήρ της πόλης με αποτέλεσμα να μας «βομβαρδίζει» όλο ανακοινώσεις και σχόλια στο fb που περισσότερο ζημιά του προκαλούν...
Αλλά δυστυχώς όχι μόνο δεν έβαζε μυαλό αλλά με το που τον έκανε αντιπεριφερειάρχη Υποδομών ο Μέτιος, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας περίπου (τον περασμένο μήνα Φλεβάρη 2023...), έκανε τρεις συσκέψεις για τον... εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων και τις διαφήμιζε υπερηφάνως με διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ και του ΕΡΓΟΣΕ που τελικά του έγιναν όμως μπούμερανγκ!

Καθότι το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ένα πράγμα απέδειξε...! Ότι άλλο τα λόγια και οι μεγάλες υποσχέσεις κι άλλο η πραγματικότητα για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους που βρίσκονται στην πλέον τραγική κατάστασή τους.

Στα χαρτιά, στις συνεντεύξεις και στα λόγια όλα καλά και ωραία είναι φίλε Μιχάλη Αμοιρίδη. Στην πράξη όμως; Με μονές γραμμές και μηδενική συντήρηση στις σιδηροδρομικές γραμμές Ξάνθης - Σταυρούπολης- Δράμας… σωστή ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν θα έχουμε ποτέ...!

Ούτε στον ... επόμενο αιώνα..! Και πήρε "άδικα" στο λαιμό του και τον Αλέξη Νταμπουρατζή, τον οποίο εμφανίζει...υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μάλιστα του ... Τσέπελη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια