GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΟΝ «ΞΕΡΑΝΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ «ΞΕΡΟΥΝΕ» ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ... ΑΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!

 

 
ΑΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ... ΑΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!
Ειλικρινά απορώ γιατί... απορούν τόσο ο γραμματέας Γιώργος Χατζηθεοδώρου όσο και τα άλλα μέλη της ΝΕ. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για τη Ξάνθη» Νίκος Ανταμπούφης και Αριάνα Παπαϊωάννου με τις «επαφές» και... «μυστικές» συναντήσεις του με τον Δήμαρχο  Τσέπελη!!!

-Στον οποίο είπε φυσικά το αυτονόητο! «Βοήθαμε» στις Εθνικές εκλογές να εκλεγώ βουλευτής γιατί μπορεί να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη το 50% και να βγάλουμε δύο... και να ξαναγίνω Υπουργός και  θα σε στηρίξω κι εγώ στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023!

Είναι τόσο απλό, αφού  για να φύγει από την δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους  βέβαια η Ειρήνη Χαριτωνίδου και να πάει στο Δήμαρχο, πλην του πατρός... έβαλε το «χεράκι» του και ο Στάθης...!

Το θέμα είναι πως «ανακαλύφθηκε» η μυστική συνάντηση Τσέπελη και Στάθη Γιαννακίδη στην ταβέρνα του Γέρακα...

-Γιατί «ζημιά» έχει πάθει και ο Τσέπελης που το «παίζει»... Νέα Δημοκρατία και ζήτησε μάλιστα και... χρίσμα από τα κεντρικά!

Ενώ κάνει  συνεχώς «μυστικές» συναντήσεις με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη!!!!

(σ.σ. Αλήθεια, ο ίδιος ο Τσίπρας και τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ τι λένε για τα «πολιτικά» παιχνίδια του συντρόφου τους Στάθη Γιαννακίδη; Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε όλοι μας, αφού  εκτός των συναντήσεων, κινείται για να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο, δικό του δημοτικό συνδυασμό!!! Και να «διαλύσουν» με τον τρόπο αυτό και τον Σάββα Μελισσόπουλο αλλά και τους «4»! Οργανωμένο το σχέδιο... Και το ίδιο ισχύει και φυσικά και στου Μαξίμου για τον Τσέπελη).

Δεν υπάρχουν σχόλια