GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα σιωπηλή" διαμαρτυρία πολιτών στην κ. πλατεία της Ξάνθης, για την τραγωδία των Τεμπών

  Νέα σιωπηλή διαμαρτυρία στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης αργά το απόγευμα της Παρασκευής από πολίτες για την τραγωδία των Τεμπών. Μάλιστα μ...

 


Νέα σιωπηλή διαμαρτυρία στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης αργά το απόγευμα της Παρασκευής από πολίτες για την τραγωδία των Τεμπών. Μάλιστα μεταξύ των διαμαρτυρομένων πολιτών ήταν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη Γιώργος Χατζηθεοδώρου, Νίκος Ανταμπούφης και Αρριάνα Παπαϊωάννου.

Και αναλυτικότερα: Το απόγευμα της Παρασκευής (03/03) στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, πολίτες άναψαν κεράκια με τους διαδηλωτές να κρατούν χαρτόνια με τις φράσεις «ποτέ ξανά» και «πάρε με όταν φτάσεις».

Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε σιωπηλή διαμαρτυρία και έστειλαν με τον τρόπο αυτό το δικό τους μήνυμα για την ανείπωτη αυτή εθνική τραγωδία και ζήτησαν για μια ακόμη φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και την Πέμπτη (02/03) στην Ξάνθη, ενώ και οι μαθητές της περιοχές έχουν σπεύσει τα τελευταία 24ωρα να εκφράσουν την οργή τους για το πολύνεκρο δυστύχημα, σχηματίζοντας αντίστοιχες φράσεις με τις τσάντες τους στις αυλές των σχολείων της περιοχής εκφράζοντας την οργή και διαμαρτυρία τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια