GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κυριάκου Καζαντζίδη: Αντιδρούν έντονα οι κάτοικοι στα Κομνηνά για τη νέα παιδική χαρά!

Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους στα Κομνηνά, του Δήμου Ξάνθης, για τη νέα, υπό κατασκευή, παιδική χαρά που πρόκειται να αποκτήσει το ...


Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους στα Κομνηνά, του Δήμου Ξάνθης, για τη νέα, υπό κατασκευή, παιδική χαρά που πρόκειται να αποκτήσει το χωριό τους.


Από οργή και αγανάκτηση ξεχειλίζουν οι κάτοικοι στα Κομνηνά, του Δήμου Ξάνθης, για τη νέα, υπό κατασκευή, παιδική χαρά που πρόκειται να αποκτήσει το χωριό τους. Οι κάτοικοι εξέφρασαν εξ’ αρχής την επιθυμία τους να αποκτήσει – μετά από σχεδόν μια δεκαετία – μια σύγχρονη παιδική χαρά ο οικισμός στο κέντρο του χωριού, εκεί όπου λειτουργούσε και η τελευταία παιδική χαρά.


Το αίτημα αυτό ωστόσο όχι απλώς δεν εισακούστηκε, αλλά ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή νέας παιδικής χαράς σε άλλο σημείο, το οποίο όπως τονίζουν ωστόσο οι κάτοικοι δεν εξυπηρετεί κανέναν. Μάλιστα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρουν ευήκοα ώτα για το αίτημά τους, προχώρησαν στη συγκέντρωση υπογραφών ώστε να μην προχωρήσει η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, σε άλλο σημείο πέραν του κέντρου του χωριού.



Σχεδόν 80 κάτοικοι έχουν ήδη υπογράψει το σχετικό αίτημα, ενώ ζητούν από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους να επισκεφθούν το χωριό προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τόσο τις αντιδράσεις τους όσο και το ότι η επιλογή του σημείου δεν είναι η κατάλληλη.

«Με ανησυχία διαπιστώθηκε ότι πίσω από το συνεδριακό κέντρο Κομνηνών, υπάλληλοι άρχισαν εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση παιδικής χαράς. Σας κάνω γνωστό ότι οι κάτοικοι, εγώ και οι συλλογικότητες του χωριού είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατασκευή της παιδικής χαράς σε εκείνο το σημείο του χωριού, διότι θεωρούμε ότι θα είναι μια επένδυση όπου δεν θα έχει το ανταποδοτικό όφελος προς τους κατοίκους του χωριού» τονίζει ο Κυριάκος Καζαντζίδης, Πρόεδρος της Κοινότητας Κομνηνών, σε επιστολή του προς τον Δήμο Ξάνθης.

«Είναι στη γνώση σας το γεγονός ότι την παιδική χαρά την επιθυμούμε στο κέντρο του χωριού, και όχι σε μέρος όπου δεν θα γίνεται χρήση, για παράδειγμα την παιδική χαρά της Σταυρούπολης όπου ήταν καθαρή σπατάλη χρημάτων. Με το παρόν σας ενημερώνω και σας καλώ σε συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, όπως και με τις συλλογικότητες του, για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, η συνάντηση θα πρέπει να γίνει στο χωριό ώστε να διαπιστώσετε και εσείς τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία» επισημαίνεται στην ίδια επιστολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια