GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Νέα ληστεία σε οικία τα ξημερώματα στον Ζυγό Ξάνθης.

Οι δράστες χτύπησαν το 63χρονο θύμα, αφαίρεσαν ελάχιστα πράγματα αξίας και εξαφανίστηκαν. Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.


Οι δράστες χτύπησαν το 63χρονο θύμα, αφαίρεσαν ελάχιστα πράγματα αξίας και εξαφανίστηκαν. Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις για την Ξάνθη, καθώς πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι των γραφόμενών μας για την εγκληματικότητα στην περιοχή μας είχαμε νέο περιστατικό ληστείας σήμερα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, σε οικία στον Ζυγό Ξάνθης. Όπως πηγές μας αναφέρουν, πέντε άγνωστοι εισέβαλαν σε διώροφο κτίριο στην περιοχή του Ζυγού, όπου στο ισόγειο στεγάζεται συνεργείο, χτυπώντας τον 63χρονο ιδιοκτήτη και αφαιρώντας ελάχιστα πράγματα αξίας, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες, σύνολο ήταν έξι, με τον έναν να αποτελεί τον τσιλιαδόρο που φυλούσε από έξω, έγιναν αντιληπτοί από την σύζυγο του παθόντα η οποία προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, μιας και τα κακοποιά στοιχεία έδρασαν τάχιστα και εξαφανίστηκαν.

Τις έρευνες διεξάγουν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση και σύλληψη των δραστών.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια