GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αντιδρούν για την ιδιωτικοποίηση του νερού και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Αβδήρων

  Αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του νερού οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Αβδήρων

 

Αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του νερού οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Αβδήρων

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Αβδήρων μετά από σημερινή συνέλευσή τους αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕ ΔΕΥΑ και την παρουσία τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ την Δευτέρα 20/3/2023 στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Η απεργία γίνεται ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή νομοσχεδίου που εντάσσει τη διαχείριση των υδάτων στη ΡΑΕ και ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η κυβέρνηση επιμένει με κάθε τρόπο στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης αδιαφορώντας προκλητικά για τα συμφέροντα των πολιτών. Αρνείται πεισματικά να αντιληφθεί ότι το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν για να τεθεί υπό τον έλεγχο της ρυθμιστικής αρχής, η οποία χρησιμοποιείται καθαρά ως προθάλαμος της ιδιωτικοποίησης των νερών στην χώρα μας και μέσω της οποίας επιχειρείται  να ξεπεραστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ και το Σύνταγμα που απαγορεύουν την ιδιωτικοποίηση τους.

Ζητούμε από τον αρμόδιο Yπουργό να αποσύρει από το νομοσχέδιο τα άρθρα που αφορούν τους παρόχους και την διαχείριση των υπηρεσιών πόσιμου ύδατος, σύμφωνα και με τα όσα έχουν κριθεί με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού Ξάνθης σε μαζική παρουσία στη συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας προκειμένου να φωνάξουμε:

  • «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ»
  • Εργαζόμενοι ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ










Δεν υπάρχουν σχόλια