GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει… Σε ένα φιλί δώσε προσοχή προς τα πού στρέφεις το κεφάλι σου

   Την επόμενη φορά που θα φιλήσεις τον/την αγαπημένο/η σου, δώσε προσοχή προς τα πού στρέφεις το κεφάλι σου. Γιατί; Διότι η κίνηση αυτή θα ...

  


Την επόμενη φορά που θα φιλήσεις τον/την αγαπημένο/η σου, δώσε προσοχή προς τα πού στρέφεις το κεφάλι σου. Γιατί; Διότι η κίνηση αυτή θα σου πει πολλά για το μέλλον της σχέσης σου.
Φυσικά το παραπάνω δεν αποτελεί δικό μας συμπέρασμα, αλλά διαπίστωση των ψυχολόγων από το Πανεπιστήμιο του Saskatchewan στον Καναδά. Όπως υποστηρίζουν, η κλίση του κεφαλιού στο φιλί, αποκαλύπτει τα αισθήματα που έχεις για τον άνθρωπο που φιλάς.

Οι Καναδοί ψυχολόγοι συνέκριναν τα φιλιά που δίνουν στο στόμα οι γονείς με τα παιδιά τους και τα φιλιά ανάμεσα σε ζευγάρια, εντοπίζοντας την εξής διαφορά: όταν οι γονείς φιλούσαν τα παιδιά τους συνήθως έγερναν το κεφάλι προς τα αριστερά, ενώ όταν κάποιος φιλούσε τον/την σύντροφό του/της έγερνε το κεφάλι δεξιά.

Αν ασυναίσθητα γέρνεις το κεφάλι σου αριστερά, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς για το τι συναισθήματα τρέφεις για τη σχέση σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια