GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνοιξε η έκθεση 6 Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ στο Μετρό της πλατείας Συντάγματος Αθηνών

Ξεκίνησε η λειτουργία της Έκθεσης των 6 Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ, στην στάση του Μετρό στην πλατεία  Συντάγματος Αθηνών. Η Έκθεση θα διαρκέσει...


Ξεκίνησε η λειτουργία της Έκθεσης των 6 Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ, στην στάση του Μετρό στην πλατεία  Συντάγματος Αθηνών. Η Έκθεση θα διαρκέσει ως την Δευτέρα 13 Μαρτίου και συμμετέχουν 30 επιχειρήσεις από την περιφέρεια ΑΜ-Θ, με αντικείμενο τα τρόφιμα.Πρόκειται για ένα σημείο από το οποίο διέρχεται καθημερινώς πάνω από 1 εκ πολίτες!

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, Χριστόδουλος Τοψίδης, σημειώνοντας, πως οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματισθεί αναβλήθηκαν λόγω του εθνικού πένθους. «Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος της πρωτεύουσας τα προϊόντα της ΑΜ-Θ, αλλά και από τα βίντεο που θα προβάλλουν τα επιμελητήρια, να γνωρίσει και τα αξιοθέατα της περιοχής», τόνισε ο κ. Τοψίδης.

Τέλος σημείωσε πως θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της Έκθεση  και ίσως να θεσμοθετηθεί η συγκεκριμένη κίνηση, η οποία αποτελεί κοινή δράση των  Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ και μάλιστα αυτές οι κοινές δράσεις και συνέργειες αναμένεται να συνεχισθούν. 

πηγή: ertnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια