GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου “Τοπικές παρεμβάσεις αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης νοτίων διαμερισμάτων Δήμου Αβδήρων” προϋπολογισμού 2.742.000 ευρώ

Σημαντική μέρα για τη ΔΕΥΑ Αβδήρων η σημερινή, καθώς από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι εργασίες εκτέλεσης του έργου «Τοπικές παρεμβάσεις αντικα...


Σημαντική μέρα για τη ΔΕΥΑ Αβδήρων η σημερινή, καθώς από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι εργασίες εκτέλεσης του έργου «Τοπικές παρεμβάσεις αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης νοτίων διαμερισμάτων Δήμου Αβδήρων», προϋπολογισμού 2.741.935,48 ευρώ.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του μεγαλύτερου τμήματος του κεντρικού δικτύου ύδρευσης που υδροδοτεί τους οικισμούς Αβδήρων, Βελόνης, Γκιώνας, Μάνδρας, Μυρωδάτου και Πεζούλας καθώς και τις παραλιακές περιοχές του Δήμου Αβδήρων.

Η κατασκευή του θα δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα των πολλών και συχνών διαρροών που παρουσιάζει το υφιστάμενο δίκτυο και έχουν ως συνέπεια την απώλεια σημαντικής ποσότητας πόσιμου νερού και την αναστάτωση των καταναλωτών μας από τις διακοπές υδροδότησης που απαιτούνται για την αποκατάστασή τους.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (πρώην «Φιλόδημος Ι») με ποσοστό χρηματοδότησης 100%.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια