GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



25η Μαρτίου: Μπακαλιάρος από… χρυσάφι-Στα ύψη η τιμή του

Στα ύψη έφτασε η τιμή του μπακαλιάρου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου.


Στα ύψη έφτασε η τιμή του μπακαλιάρου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου.

Φέτος όμως οι τιμές πήραν την ανιούσα, με το αγαπημένο έδεσμα πολλών Ελλήνων που είθισται να σερβίρεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τον μπακαλιάρο, να είναι φέτος απλησίαστος για πολλούς καταναλωτές, αφού το 1 κιλό αγγίζει τα 23 ευρώ.

Φέτος ο μπακαλιάρος α’ ποιότητας Ισλανδίας κυμαίνεται από 19,80-22,80 € το κιλό, ενώ πέρσι από 18-20 το κιλό.

Οι περισσότεροι καταναλωτές άρχισαν να προετοιμάζονται από τώρα για το τραπέζι της 25 Μαρτίου κάνοντας έρευνας αγοράς από ιχθυοπωλείο σε ιχθυοπωλείο. Οι περισσότεροι προτιμούν μπακαλιάρο, καλαμάρια και γαρίδες. Όπως μας λένε, φέτος θα είναι πιο φειδωλοί στις αγορές τους, καθώς παρατηρούν αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων σε σχέση με πέρυσι.

«Αν και το κατεξοχήν φαγητό είναι μπακαλιάρος σκορδαλιά, το παραδοσιακό, ο κόσμος έχει αρχίσει και ψωνίζει ψάρια. Είναι πιο προσεκτικοί, γιατί σίγουρα η αγοραστική δύναμη έχει πέσει τα πράγμα είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με πέρυσι», είπε ο Χαράλαμπος Λιβιεράτος, υπεύθυνος καταστήματος.

Την άλλη Τετάρτη λίγο πριν την 25η Μαρτίου αναμένεται σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ ο κατεψυγμένος μπακαλιάρος να μπει στο καλάθι του νοικοκυριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια