GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος που χτύπησε και προσπάθησε να βιάσει 19χρονη

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλβανικής καταγωγής προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Λευκού Πύργου, καθώς φέρεται να ενέχεται σε α...


Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλβανικής καταγωγής προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Λευκού Πύργου,
καθώς φέρεται να ενέχεται σε απόπειρα βιασμού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 19χρονης ημεδαπής, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες (17/3) το απόγευμα η 19χρονη κοπέλα κατήγγειλε σε αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας ότι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Τούμπας, την πλησίασε ο 25χρονος και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει και να αφαιρέσει το σακίδιο της.

Ο δράστης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Λευκού Πύργου, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο και σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια 22χρονης ημεδαπής, σε οικοδομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, κατά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι είχε δώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

  • Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια αρχή.
  • Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Στη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε υπόθεση απόπειρας βιασμού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 19χρονης ημεδαπής προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (17-03-2023), η 19χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, κατήγγειλε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας ότι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Τούμπας, την πλησίασε ο προαναφερόμενος και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει και να αφαιρέσει το σακίδιο της.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου καθώς είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο και σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια 22χρονης ημεδαπής σε οικοδομή στο κέντρο της πόλης (σχετ. το από 17-03-2023 πρωινό ενημερωτικό δελτίο της Υπηρεσίας μας)

  • Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, κατά τη σύλληψή του είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
  • Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια