GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Μνήμες Μικράς Ασίας-Πόντου: 1922-2022» σχ. έτους 2022-2023.

Στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ξάνθης ο πρώτος τιμητικός έπαινος για την ταινία του με τίτλο «Μεγάλος Βασίλειος, ο διωγμός από τη γη του»


Στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ξάνθης ο πρώτος τιμητικός έπαινος για την ταινία του με τίτλο «Μεγάλος Βασίλειος, ο διωγμός από τη γη του»

Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με σκοπό τη δημιουργία ταινίας μικρού μήκους από μαθητές της Β΄ και Γ΄ γυμνασίου με θέμα «Μνήμες Μικράς Ασίας-Πόντου: 1922-2022», απέσπασε τον πρώτο τιμητικό έπαινο για την ταινία του με τίτλο «Μεγάλος Βασίλειος, ο διωγμός από τη γη του».

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες της Γ΄ γυμνασίου του σχολείου μας Βασιλική Τσαφαράκη, Ματίνα Λεσκόφτση και Πλαμένα Γκεωρκίεβα για την συμμετοχή καθώς και στον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Κατσούλη για την οργάνωση και πραγματοποίηση του παραπάνω εγχειρήματος. Ανταποκρινόμενοι πλήρως στις επιταγές της αναμόρφωσης του σχολείου μας καθώς και στις σύγχρονες παιδαγωγικές τακτικές και μεθόδους δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και να παροτρύνουμε στην ανάπτυξη των επιμέρους δεξιοτήτων των παιδιών μας μέσα από παρόμοιες προσπάθειες.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του στις καινοτόμες δράσεις του σχολείου καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Κράλλη για τις δημιουργικές παρεμβάσεις του.

  • Η ΑΝΑΠΛ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
  • Χριστίνα Σταμούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια