GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιστρεπτέα προκαταβολή:

Νέα ευκαιρία για να γλιτώσουν οι επιχειρήσεις την εφάπαξ επιστροφή της κρατικής ενίσχυσης. Νέα παράταση έως 31/5 για την υποβολή των απαιτού...

  • Νέα ευκαιρία για να γλιτώσουν οι επιχειρήσεις την εφάπαξ επιστροφή της κρατικής ενίσχυσης.
  • Νέα παράταση έως 31/5 για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών

Με νέα παράταση και με νέα υπουργική απόφαση επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών να ξεμπερδέψει το κουβάρι του τελικού λογαριασμού της επιστρεπτέας προκαταβολής για χιλιάδες επιχειρήσεις οι οποίες είχαν κληθεί τον περασμένο Νοέμβριο να επιστρέψουν εφάπαξ και με τόκο το 100% του κρατικού δανείου που έλαβαν την περίοδο της πανδημίας.

Το υπουργείο Οικονομικών δίνει νέα ευκαιρία στις επιχειρήσεις για να γλιτώσουν την επιστροφή της κρατικής ενίσχυσης παρατείνοντας:

  • Έως τις 31 Μαΐου 2023 την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα “myBusinessSupport” της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για όσες επιχειρήσεις – δικαιούχους δεν έχουν ακόμη υποβάλει πλήρως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη λήψη ενισχύσεων μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής
  • Έως τις 30 Ιουνίου 2023 την καταβολή των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. Σημειώνεται ότι η προθεσμία έληγε κανονικά σήμερα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση με τη συνδρομή της ΑΑΔΕ «στέκονται πάντα δίπλα και στηρίζουν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, εξαντλώντας κάθε χρονικό και δημοσιονομικό περιθώριο μέσω του έκτακτου μέτρου των επτά κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής».











Δεν υπάρχουν σχόλια