GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι χρώματα πάγκου ταιριάζουν με σκούρα ντουλάπια κουζίνας;

Τα τελευταία χρόνια, τα σκουρόχρωμα ντουλάπια αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends στα έπιπλα κουζίνας. Ο λόγος; Χαρίζουν ένα ιδιαίτερο...

Τα τελευταία χρόνια, τα σκουρόχρωμα ντουλάπια αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends στα έπιπλα κουζίνας. Ο λόγος; Χαρίζουν ένα ιδιαίτερο οπτικά αποτέλεσμα τόσο στις κλασικές, όσο και στις μοντέρνες κουζίνες. Αν και τα σκουρόχρωμα χρώματα ντουλαπιών αποτελούν μια διαχρονική επιλογή, πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τον συνδυασμό τους με τα υπόλοιπα έπιπλα, όπως για παράδειγμα τους πάγκους της κουζίνας. Με τι χρώματα πάγκου ταιριάζουν τα σκούρα ντουλάπια κουζίνας;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνουν οι ειδικοί στα έπιπλα κουζίνας από την Dreamy Kitchen, με ιδιαίτερες προτάσεις υψηλής αισθητικής.

Ανοιχτόχρωμες ζεστές αποχρώσεις

Είναι δύσκολο να πάει κάτι λάθος με τον συνδυασμό των σκουρόχρωμων ντουλαπιών και του ανοιχτόχρωμου πάγκου κουζίνας. Είτε πρόκειται για κλασική, είτε για μοντέρνα κουζίνα, η χρωματική αντίθεση του πάγκου με τα ντουλάπια θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο ανοιχτόχρωμος παγκος κάνει αντανάκλαση το φως, φωτίζοντας με αυτό τον τρόπο τον χώρο της κουζίνας. Οι ανοιχτόχρωμες ζεστές αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ανοιχτό καφέ ή το χρώμα της άμμου, θα δημιουργήσουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα που εκπέμπει ζεστασιά σε κάθε σημείο του χώρου.

Το κλασικό λευκό

Το λευκό αποτελεί μια διαχρονική επιλογή η οποία ταιριάζει με όλες τις σκούρες αποχρώσεις, ενώ όπως και το μπεζ, καταφέρνει και αντανακλά το φως. Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να δείχνει τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος. Καθώς όμως το λευκό λεκιάζει πιο εύκολα, σε περίπτωση που αποτελέσει επιλογή σας, εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή του υλικού. Για παράδειγμα, ο χαλαζίας αποτελεί ένα από τα υλικά που καθαρίζουν εύκολα σε περίπτωση λεκέδων.

Σοφιστικέ αποτέλεσμα με γκρι

Το γκρι αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς αποτελεί ένα κλασικό χρώμα, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με έναν μεγάλο αριθμό χρωματικών παλετών. Τα ντουλάπια που είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό με το γκρι. Αποχρώσεις όπως το γκρι, το καφέ και το μαύρο θα δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα με τον γκρι πάγκο.

Πάντρεμα μοντέρνου και σύγχρονου με χρυσαφί αποχρώσεις

Ένας πάγκος κουζίνας με ουδέτερη απόχρωση για βάση και χρυσαφί λεπτομέρειες προσφέρει μια εικόνα πολυτελείας όταν συνδυάζεται με σκουρόχρωμα ντουλάπια. Οι χρυσαφί αποχρώσεις χαρίζουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα αν συνδυαστούν με το σκούρο καφέ και το μαύρο. Αφήστε αυτά τα χρώματα να λάμψουν επιλέγοντας απλά σχέδια και γραμμές για το design της κουζίνας σας.

Λέμε ναι σε σκούρο με σκούρο

Συνήθως, οι σκουρόχρωμες επιλογές πάγκου δεν αποτελούν την πρώτη επιλογή στα σκουρόχρωμα ντουλάπια. Ωστόσο, δίνουν ένα αποτέλεσμα με άρωμα πολυτελείας. Για τον λόγο αυτό, δε θα πρέπει να το αμελήσετε ως επιλογή. Οι σκουρόχρωμες επιλογές περιλαμβάνουν είτε το ανθρακί, το πολύ σκούρο γκρι, ή το μαύρο με λευκές λεπτομέρειες.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σκουρόχρωμο πάγκο για την κουζίνα σας, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκούρο. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιείστε στοιχεία σε ανοιχτόχρωμες ή μεταλλικές αποχρώσεις σε άλλα σημεία του χώρου της κουζίνας, όπως για παράδειγμα ανοιχτόχρωμους τοίχους ή δάπεδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια