GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων και κοπή πίτας για τον ΕΟΣ Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, η κοπή πίτας και η ετήσια τακτική ΓΣ του ΕΟΣ στο εντευκτήριο του ΕΟΣ Ξάνθης.


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, η κοπή πίτας και η ετήσια τακτική ΓΣ του ΕΟΣ στο εντευκτήριο του ΕΟΣ Ξάνθης.

Πριν την κοπή πίτας απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις των ορειβατών που παρακολούθησαν επιτυχώς τη σχολή αναρρίχησης βράχου Μέσου επιπέδου που οργανώθηκε από τον ΕΟΣ Ξάνθης από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Οκτωβρίου 2022 με την παρουσία του Εκπαιδευτή τους Αρχοντή Εξακοῒδη.

Έγινε η βράβευση της αθλήτριας του συλλόγου μας Δανάης Βαλσαμίδου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων το 2022. Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας Γιάννη Χαραλαμπίδη για την ολόψυχη προσφορά του στο σύλλογο ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για σχεδόν 40 χρόνια από τα οποία τα 22 χρόνια ως Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αξίζει για την ιστορία να σημειωθεί ότι στις 19-8-1982 (σύμφωνα με το ημερολόγιο του ΕΟΣ Ξάνθης), ήταν ο Γιάννης Χαραλαμπίδης που έφτασε για πρώτη φορά, μαζί με τον Αντώνη Χαραλαμπίδη και οδηγό τον Γιάννη Τοφέα στον καταρράκτη του Λειβαδίτη. Ανέβηκαν με καταρρακτώδη βροχή τον βράχο απέναντι από τον καταρράκτη (εκεί που σήμερα είναι το σημείο της θέας), και αντίκρισαν τον “Καταρράκτη του Λειβαδίτη”. 

Την επόμενη εβδομάδα, ο ίδιος, οδήγησε στον καταρράκτη άλλα 4 μέλη του ΕΟΣ Ξάνθης, και ξεκίνησαν όλοι μαζί να πραγματοποιούν το καθάρισμα και σημάδεμα του μονοπατιού. Αποτέλεσμα αυτό το κόσμημα της φύσης να γίνει κοινό κτήμα όλων μας και σημείο αναφοράς της περιοχής μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια