GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμος Κομοτηνής: Ξεκινούν αύριο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Τριήμερο θα είναι το  πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ. Η Τσικνοπέμπτη θα γορταστεί από τις 6 μ.μ., στην πλατεί...


Τριήμερο θα είναι το  πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ. Η Τσικνοπέμπτη θα γορταστεί από τις 6 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης, με δωρεάν σουβλάκια, κρασί και χορό, με το συγκρότημα  «Λαλητάδες της Ροδόπης».

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου από τις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης, το παραδοσιακό θρακιώτικο καρναβάλι, ξεκινά με το φετινό KOMon PARTY, εκδήλωση που οργανώνει ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης. Με περιπαικτική διάθεση στήνεται το γλέντι γύρω από μία φωτιά και ξεκινά και ο χορός με το συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά».

 Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 7 μ.μ., μπροστά από την Τσανάκλειο, ξεκινά η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει», διοργανώνουν μια διαφορετική γιορτή Καρναβαλιού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής,  έως 23 Φεβρουαρίου 2023. Συγκεκριμένα έως τις 23, έχει προγραμματισθεί στις 6 το απόγευμα το Καρναβάλι των ζώων (ηλικίες 4 – 6 ετών) Ενώ από τις 17 και 23/02, ώρα 17:30: Ο Αρλεκίνος  για ηλικίες 6-9 ετών)


Δεν υπάρχουν σχόλια