GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράλληλες ερωτικές σχέσεις: Οι ηλικίες που αγαπούν περισσότερο την… απιστία

Αν πιστεύετε ότι οι νέοι που έχουν στη διάθεσή τους όλες εκείνες τις εφαρμογές και τα social media που θα τους επιτρέψουν να κάνουν γνωριμίε...


Αν πιστεύετε ότι οι νέοι που έχουν στη διάθεσή τους όλες εκείνες τις εφαρμογές και τα social media που θα τους επιτρέψουν να κάνουν γνωριμίες και να φλερτάρουν, απιστούν πιο συχνά, μάλλον κάνετε λάθος…

Διότι νέα έρευνα που δημοσίευσε το Institute for Family Studies στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Independent, συμπέρανε ότι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας απιστούν πολύ συχνότερα από τους νέους. Συγκεκριμένα έδειξε ότι το 20% των παντρεμένων Αμερικανών άνω των 55 ετών διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου, σε αντίθεση με το 14% όσων είναι κάτω από 55.

Είναι εύκολο να υποθέσει κανείς ότι το παραπάνω συμβαίνει επειδή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι παντρεμένοι περισσότερα χρόνια (η πλειοψηφία παντρεύτηκε μεταξύ 20 και 30 ετών) όμως η μελέτη αποκαλύπτει ότι οι περιπτώσεις μοιχείας σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας έχουν αυξηθεί από το 2000.

Από την άλλη το εξωσυζυγικό sεx μεταξύ των ζευγαριών ηλικίας 18-55 ετών έχει μειωθεί.

Είναι πιθανό αυτή η αύξηση να αντανακλά μια αύξηση στο φαινόμενο της απιστίας εν γνώσει του συντρόφου – παρόλο που η πλειονότητα των ανθρώπων συνεχίζει να μην αποδέχεται τη μοιχεία – ή στην αύξηση των διαζυγίων σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια