GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετεινού έκοψε τη Βασιλόπιτά του

 Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/01/23) στην αίθουσα της εκκλησίας, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτ...

 Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/01/23) στην αίθουσα της εκκλησίας, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πετεινού, πάτερ Ιωάννης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαυρίδης καθώς και η Διοίκηση της ομάδας του Άρη Πετεινού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού Απόστολος Ελευθεριάδης αφού ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, έπειτα από παύση, σχεδόν τριών χρόνων λόγω της πανδημίας. 

Στα άμεσα σχέδιά του, η εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα στο χώρο του γηπέδου του οικισμού. Ο κύριος Ελευθεριάδης αναφέρθηκε και στην ανακατασκευή του παλαιού κτηρίου του Συνεταιρισμού, σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αβδήρων κύριος Γιώργος Τσιτιρίδης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με το Δ.Σ. του Συλλόγου συμφωνήσαμε σε δυο πράγματα. 

Το πρώτο έχει να κάνει με την δημιουργία μιας εκδήλωσης στα πλαίσια των «Δημοκρίτειων» από 15 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου και το δεύτερο αφορά την αποθήκη του Συνεταιρισμού, όπου έπειτα από την αγορά της από τον Δήμο, ήρθε η ώρα να παραδοθεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο, προκειμένου αυτός να έχει την δική του έδρα. Σαν Δήμος μπορούμε να διαθέσουμε ένα ποσό, περίπου 40.000 ευρώ για την ανακατασκευή του κτηρίου. 

Σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότερα χρήματα το έργο θα ενταχθεί σε ανάλογο πρόγραμμα» κατέληξε ο Δήμαρχος Αβδήρων, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τρεις τυχερούς να κερδίζουν από ένα βιβλίο.

Φώτο Peteinews.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια