GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε Δράμα και Ξάνθη ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. παραβρέθηκε χθες και σήμερα σε Δράμα και Ξάνθη αντίστοιχα, ο υφυπουργ...


Στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. παραβρέθηκε χθες και σήμερα σε Δράμα και Ξάνθη αντίστοιχα, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο πολύπειρος πολιτικός βρέθηκε στις πόλεις της Αν. Μακεδονίας και Θράκης προσκεκλημένος των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων, ενώ μίλησε και σε πολιτικό κοινό.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέλυσε εν συντομία το κυβερνητικό έργο σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο που εκείνος υπηρέτησε και υπηρετεί και υπήρξαν και τα μεγαλύτερα γεγονότα, δηλαδή στην πολιτική προστασία και στην εθνική άμυνα της χώρας.

Στο πλαίσιο της σύντομης ομιλίας στη Δράμα έθεσε ευθέως το δίλλημα “Μητσοτάκης ή αβεβαιότητα”, δίνοντας εκ νέου το στίγμα της πολιτικής προεκλογικής πορείας της Ν.Δ.

Τον Υφυπουργό Άμυνας, που είναι συχνός επισκέπτης της Θράκης λόγω των καθηκόντων του στην ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης στο τριεθνές, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα που παρευρισκόμενοι στις εκδηλώσεις σε Ξάνθη και Δράμα, πολλοί εκ των οποίων δεν είναι και εγγεγραμμένα μέλη της Ν.Δ. και αυτό έχει το δικό του συμβολισμό ως προς την απήχηση του πολιτικού Νίκου Χαρδαλιά.

  • Ο κ. Χαρδαλιάς με στελέχη της Δράμας
  • Ο Υφυπουργός Άμυνας κατά την ομιλία του στη Δράμα
  • Στιγμιότυπο απο την εκδήλωση στην Ξάνθη
  • Με στελέχη και νέους της οργάνωσης, αλλά και το Βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη






























Δεν υπάρχουν σχόλια