GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράμα: Σύλληψη άντρα για βιασμό σε επαγγελματικό χώρο

Η καταγγελία για βιασμό κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς στην Δράμα, οι οποίοι μέσα σε λίγη ώρα, προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα που υ...


Η καταγγελία για βιασμό κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς στην Δράμα, οι οποίοι μέσα σε λίγη ώρα, προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα που υπέδειξε η 20χρονη, που έκανε την καταγγελία. 

Ο βιασμός έγινε σε χώρο εμπορίας ξυλείας, στη Δράμα, όπως υποστηρίζει η κοπέλα, που πήγε σε κακή κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα για να κάνει την καταγγελία. 

  • Ο άντρας που υπέδειξε συνελήφθη λίγες ώρες μετά και αρνείται τα πάντα. 
  • Φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας. 

H 20χρονη, γύρω στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης και κατήγγειλε ότι συναντήθηκε με έναν 41χρονο, ο οποίος την μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε χώρο εμπορίας ξυλείας, όπου εργάζεται ο άνδρας. Εκεί την ακινητοποίησε με τα χέρια του και όπως είπε η κοπέλα, την βίασε. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας εντοπίστηκε περίπου στις δέκα το βράδυ της Πέμπτης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση της 20χρονης.


Δεν υπάρχουν σχόλια