GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε ρυθμούς Αποκριάς ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Σε ρυθμός Αποκριάς μπαίνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από τις 16 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο Τσικνοparty στην Κουντουριώτου, στις γνωστές «Λαδόκο...


Σε ρυθμός Αποκριάς μπαίνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από τις 16 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο Τσικνοparty στην Κουντουριώτου, στις γνωστές «Λαδόκολλες» όπου κάθε χρόνο αποτελούν σημείο συνάντησης και αναφοράς για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.

Ακολουθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, masque party στην Άνθεια, στο Δημοτικό Σχολείο, με χορό, κέφι και πολλή μουσική όπου θα βραβευτούν οι 3 πιο πρωτότυπες και εμπνευσμένες καρναβαλικές μεταμφιέσεις.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη η μαθητική παρέλαση των μικρών μας καρναβαλιστών, με ρεκόρ συμμετοχών! Φέτος ως σημείο συγκέντρωσης των γκρουπ έχει οριστεί το Πάρκο Ακαδημίας. Ακολούθως οι καρναβαλιστές θα διασχίσουν τη Λ. Δημοκρατίας και θα καταλήξουν στην πλατεία Ελευθερίας, όπου εκεί θα τους περιμένει ένα μεγάλο μουσικό party με dj και πολλές εκπλήξεις!

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας την τιμητική τους έχουν οι Φέρες! Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου η ημέρα είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, κατασκευές και πολύ παιχνίδι με αποκορύφωμα ένα μεγάλο party με dj.

Την Καθαρά Δευτέρα, ώρα 12.00 ξεκινάει η μεγαλειώδης καρναβαλική παρέλαση στις Φέρες με πρωταγωνιστές την καμήλα, μεγαλοπρεπή άρματα, ξυλοπόδαρους, κλόουν, τα φαντασμαγορικά κοστούμια των καρναβαλιστών και τον αγαπητό Πέτρο Πολυχρονίδη στην περιγραφή! Αμέσως μετά την παρέλαση, τηρώντας το έθιμο θα μοιραστεί λαγάνα και χαλβάς ενώ η εορταστική διάθεση θα συνεχιστεί με τη μεγάλη συναυλία από την Anastasia!








Δεν υπάρχουν σχόλια