GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σάλος με τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης συνοριοφυλάκων στον Έβρο – Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. με εντολή Θεοδωρικάκου

Διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες,...


Διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες, διεξάγεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας:

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διεξάγεται διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες.

  • Σάλος από τα εικονικά σύμφωνα στον Έβρο

Υπενθυμίζεται ότι έξι υποψήφιοι συνοριοφύλακες, από τους 250 συνολικά, ήταν παντρεμένοι πριν περάσουν στη Σχολή του Διδυμοτείχου. Τουλάχιστον 40 «παντρεύτηκαν» με σύμφωνο συμβίωσης, αφού βγήκαν από τη σχολή, προκειμένου να πάρουν 5-7 μόρια, ώστε να τοποθετηθούν στην Αλεξανδρούπολη, αντί για την Ορεστιάδα.

Ανάμεσά τους και ένα ζευγάρι ανδρών συνοριοφυλάκων, που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Υπήρξαν, επίσης, ενδείξεις ότι άλλοι τουλάχιστον 65 νέοι συνοριοφύλακες θα υπέγραφαν και αυτοί σύμφωνα συμβίωσης έως αύριο, που είναι η καταληκτική ημερομηνία τοποθέτησής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύμφωνο συμβίωσης έδινε στους συνοριοφύλακες από 5 έως 7 μόρια, αυξάνοντας, σε συνδυασμό με τους βαθμούς των εξετάσεων, την πιθανότητα τοποθέτησής τους στην Αλεξανδρούπολη, καθώς η δεύτερη επιλογή είναι η Ορεστιάδα, για την οποία δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να υπηρετήσουν εκεί.



























Δεν υπάρχουν σχόλια