GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τριαντάφυλλος Καμπάνταης: “Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης οφείλει ή μάλλον έχει υποχρέωση να προάγει τον πολιτισμό και μόνο!

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης οφείλει ή μάλλον έχει υποχρέωση να προάγει τον πολιτισμό και μόνο!


Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης οφείλει ή μάλλον έχει υποχρέωση να προάγει τον πολιτισμό και μόνο!

Στα βασικά συστατικά μίας εκλεπτυσμένης πολιτιστικής παρακαταθήκης που θα παραλάβει η επόμενη γενιά είναι η ποιότητα!

Η ποιότητα λοιπόν, είναι πολύ εύκολη να βρεθεί σε μια εποχή που επικρατεί η σαβούρα αρκεί να θέλεις! Δεν χρειάζεται να ξέρεις αλλά να ΘΕΛΕΙΣ!

Οι Underhill West, το δίδυμο Asmik Beglaryan – Ripsime Danielyan το ιδιαίτερο σχήμα Λάλώ οι φωνές των Coda Project – Σάββας & Γιώτα, οι αδερφές Eleni & Souzana Vougioukli,  Οι Άτακτοι φίλοι μας από άλλη εποχή ρεμπέτικη, οι γεμάτοι ενέργεια The Coconaut Rockers οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks, ενδεχομένως η γκάιντα της Evgenia Gaidi Pantazoglou, ακόμη και ένα καλοπροβαρισμένο μουσικό σύνολο μιας σχολής μουσικής και πόσοι άλλοι τοπικοί καλλιτέχνες έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν και να προσφέρουν στην πόλη μας από μια καρικατούρα εξαναγκαστικής και επιτηδευμένης υποκουλτούρας όπως είναι η… Τραπ!

Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι θέλουν το “κάτι άλλο”, το “καινούργιο”, το “πιασάρικο”.

  • Σύμφωνοι!
  • Μαζί σας!
  • Αλλά με ποιοτικά κριτήρια πάντα.

Με ερεθίσματα τα οποία θα μας αναγκάσουν να σκεφτούμε, να ταξιδέψουμε, να ξυπνήσουν την δημιουργία μέσα μας, να ερωτευτούμε, να δακρύσουμε, να χορέψουμε, να γυρίσουμε σπίτι με χαμόγελο το βράδυ αποκομίζοντας ΚΑΤΙ!

Κρίνοντας πάντα από τις προηγούμενες επιλογές όλα δείχνουν ότι στον Δήμο Ξάνθης το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και η ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Θλίβομαι βαθύτατα για όσους εξυμνούν, συντηρούν και προάγουν την βία, την ανθρώπινη ταπείνωση, τα ναρκωτικά, την πορνεία και την  ευρύτερη παρακμή της κοινωνίας μας με σκοπό το κέρδος!

Τώρα, το γιατί τα παιδιά μας ακούνε Τραπ αυτό είναι μια άλλη τεράστια και διαφορετικού τύπου συζήτηση. Ας το ψάξει η κάθε οικογένεια μέσα στους κόλπους της ξεχωριστά!

  • Καλή συνέχεια!
  • Τριαντάφυλλος Καμπάνταης






Δεν υπάρχουν σχόλια