GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Σταρ Ελλάς Άννα Παυλίδου βασίλισσα του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Στα παλιά καθιερωμένα μοντέλα επιστρέψαμε στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023, καθώς Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και αντιπρόεδρος...


Στα παλιά καθιερωμένα μοντέλα επιστρέψαμε στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023, καθώς Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και αντιπρόεδρος Φένια  Τσαγκάλα, αντί να συνεχιστεί ο θεσμός με την εκλογή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού από τους συλλόγους όπως γίνονταν - και το Πατρινό Καρναβάλι το έχει κάνει κυρίαρχο θεσμό - ακριβοπληρώνουν μοντέλο για βασίλισσα μετά από επιθυμία του Δήμαρχου Τσέπελη! 
Και αναλυτικότερα:

Η Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου, επιλέχθηκε -για την ακρίβεια ακριβοπληρώθηκε- ως η Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού για το 2023. 

Η Άννα Παυλίδου γεννήθηκε το 1999 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 15 της χρόνια, όπου πήγε και στο πρώτο της πρακτορείο μοντέλων στην Θεσσαλονίκη, TEAM model management. Στις 3 Νοεμβρίου 2021, στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2021 και στην συνέχεια, στις 16 Δεκεμβρίου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Κόσμος 2021 στο Πουέρτο Ρίκο

-Απλό ερώτημα στο τρίδυμο Ηλίας  Ασκαρίδης, Φένια και  Μανώλης Τσέπελης!!! Πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρώσουν εν καιρώ κρίσεις οι δημότες ένα ακόμη μοντέλο...όπως παλιά; Και σε μια εποχή που πεινάει ο κόσμος κι αντί να "βγάζει"εμπορικά το Ξανθιώτικο Καρναβάλι από την "δική του" βασίλισσα όπως κάνουν οι Πατρινοί να ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ!!! 






Δεν υπάρχουν σχόλια