GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία από τον Δήμο Τοπείρου

Ο Δήμος Τοπείρου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος συνδράμει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες στις χώρες...


Ο Δήμος Τοπείρου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος συνδράμει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες στις χώρες της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν πρόσφατα από τα φονικά χτυπήματα του εγκέλαδου.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Ο Δήμος μας σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ, την ΚΕΔΕ και τις εθνικές αρχές της χώρας μας συμμετέχει στην προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας σε Τουρκία και Συρία, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε φορείς και συλλόγους της περιοχής μας, στα σχολεία και στους πολίτες οι οποίοι στο πνεύμα της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, συμβάλουν στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των κατοίκων στις πληγείσες από το φονικό σεισμό περιοχές».

Τις επόμενες ημέρες συνεχίζεται στο Δημαρχείο Τοπείρου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα αποσταλούν στις δύο χώρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια