GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζει η ντροπή στην Ξάνθη! – Πανελλήνιος διασυρμός!

Δεν έχει τέλος ο πολιτικός διασυρμός και η δυσφήμιση της Ξάνθης, απο τις αλόγιστες ενέργειες της δημοτικής αρχής, που σπαταλάει συνεχώς τους...


Δεν έχει τέλος ο πολιτικός διασυρμός και η δυσφήμιση της Ξάνθης, απο τις αλόγιστες ενέργειες της δημοτικής αρχής, που σπαταλάει συνεχώς τους δημοτικούς πόρους σε αμοιβές εξωπραγματικές σε καλλιτέχνες αμφιβόλου αξίας και ικανότητας!


Όλα τα αθηναϊκά κανάλια και κυρίως οι εκπομπές “ελαφρού” περιεχομένου ανέδειξαν το κόστος της παρουσίας αμφιβόλου “φίρμας” στο πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού όπου ξεπερνά τις 26.000 ευρώ!

Να θυμίσουμε και το σάλο που ξέσπασε με το βωμολόχο τραγουδιστή – τράπερ FY, που επίσης αποτελεί επιλογή του κου Τσέπελη και των συνεργατών του.

Φυσικό ήταν, όταν αυτές οι αμοιβές δεν δίνονται ούτε στο Καρναβάλι της Πάτρας, που κατέχει τα “σκήπτρα”  των Καρναβαλιών στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στην Ξάνθη, που ούτε το οικονομικό μέγεθος διαθέτει αλλά ούτε και τη δυναμική της προσέλευσης του κόσμου και των εμπορικών σημάτων χορηγών, να έχει ξεσηκωθεί μία θύελλα αντιδράσεων.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Τσέπελης, που φιλοξενήθηκε στις πρωϊνές εκπομπές, δεν απάντησε για την… “ταμπακιέρα”, περιοριζόμενος στα δικά του σχόλια και σε εκείνα που μπορούσε να απαντήσει, αποφεύγοντας επιδεικτικά το να αναλύσει για το πως προέκυψε η επιλογή το κόστος συγκεκριμένων εκδηλώσεων με συγκεκριμένους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του Μητροπολίτη Ξάνθης, αρκέστηκε στο να φτιάξει ένα προφίλ για τον Προκαθήμενο της τοπικής εκκλησίας, χωρίς καν να σχολιάσει τη θέση και τις απόψεις του κ. κ. Παντελεήμονος.

Η Ξάνθη, δυστυχώς, αφήνει άλλο ένα μελανό στοιχείο στη δημοσιότητα, με έναν Δήμαρχο να διαχειρίζεται αναθέσεις ημετέρων, κονδύλια αναθέσεων προς ίδιον όφελος και φυσικά να ευτελίζει θεσμούς και ιστορικές πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Η ιστορία, δυστυχώς, γράφει…




















Δεν υπάρχουν σχόλια