GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Υπαπαντής Κυρίου Γενισέας Ξάνθης

  Ο Δήμος Αβδήρων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσίας σας τον πανηγυρικό εορτασμό Του Ιερού Ναού ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΝΙΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 


Ο Δήμος Αβδήρων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσίας σας τον πανηγυρικό εορτασμό Του Ιερού Ναού ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΝΙΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση στην αίθουσα του Μουσείου Παραδοσιακών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στη Γενισέα με τη συμμετοχή της χορωδίας του ΚΑΠΗ Δήμου Αβδήρων και της χορωδίας του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ξάνθης ‘’Τραντέλλενες’’, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης και από το Παράρτημα του στη Γενισέα.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7:00 – 10:30 πμ, θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου και κατόπιν θα διανεμηθεί το παραδοσιακό κουρμπάνι.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια