GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αθλητές του ΚΟΞ στους Χειμερινούς αγώνες Β. Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη φάση των Χειμερινών Αγώνων Βορείου Ελλάδος 2023 για τους Εφήβους, Παίδες,  Νεάνιδες & Κορασίδες,...


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη φάση των Χειμερινών Αγώνων Βορείου Ελλάδος 2023 για τους Εφήβους, Παίδες,  Νεάνιδες & Κορασίδες, το τριήμερο 3 με 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης εκπροσώπησαν στους εν λόγω αγώνες  οι Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος στην κατηγορία Παίδων και η Εμμανουήλ Παναγιώτα στην κατηγορία Κορασίδων οι οποίοι πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και σημείωσαν βελτίωση  στις ατομικές τους επιδόσεις, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε κούρσα τους με τα αποτελέσματα τους να αντικατοπτρίζουν τη προσπάθεια τόσων μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  κολυμβητής  μας Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος, με τις επιδόσεις του, έφερε τον Όμιλο μας μέσα στις καλύτερες ομάδες των αγώνων που βαθμολογήθηκαν.

Η επίμονη και η σκληρή δουλειά της προπονήτριάς μας Ευαγγελίας Πολίτου φαίνεται στα αποτελέσματα των αθλητών μας.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης είναι παρών στις μεγάλες διοργανώσεις!!!!

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.

  • Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά!
  • ΚΟΞ ‘non stop’.
  • Το ΔΣ του ΚΟΞ



Δεν υπάρχουν σχόλια