GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


¨Λιβάνισμα" στο ... "λιβάνισμα¨ο Μ. Αμοιρίδης για να "δικαιολογήσει" την "θέση" που δεν θάπαιρνε!

Ως πότε ο Μιχάλης Αμοιρίδης θα εμπαίζει τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών, "γλύφοντας" εκεί που επί χρόνια .. "έφτυνε"; Ζημιά τ...

Ως πότε ο Μιχάλης Αμοιρίδης θα εμπαίζει τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών, "γλύφοντας" εκεί που επί χρόνια .. "έφτυνε"; Ζημιά του κάνεις του Μέτιου ...γιατί το πολύ το ¨λιβάνισμα" το βαριέται και ο παπάς! Εκτός απο σένα...
Απίστευτος "παπαγάλος"! Διαφημίζει συσκέψεις για τις σιδηροδρομικές συνδέσεις που γίνονται στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα και όχι στη Ξάνθη!

Είναι γνωστή η παντελής αδιαφορία (και κοροϊδία...), και του Υπουργού Μεταφορών Αχιλλέα Καραμανλή αλλά και της Περιφέρειας ΑΜΘ, για την Σιδηροδρομική γραμμή Ξάνθης- Δράμας και όχι μόνο. Αλλά και τη συχνή.... επανάληψη των ίδιων πραγμάτων! Ανακοινώσεις επί των ανακοινώσεων!

Σε όλα αυτά προστέθηκε και η ανακοίνωση που μας έστειλε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης που θέλοντας προφανώς να «δικαιολογήσει» το αξίωμα που του έδωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και τον "ρόλο" του, μας έστειλε ανακοίνωση στην οποία δεν κάνει τίποτε άλλο, από το "ασκήσει" το προσφιλές σπορ του...."γλυψίματος" που ασκεί τα τελευταία 3 χρόνια!

Ιδού μια ακόμη γραφική ανακοίνωση ... νάχαμε να λέγαμε για συσκέψεις στην... Καβάλα και στην Αλεξανδρούπολη!
  • «Αξιότιμοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης της περιφέρειας μας,
σας ενημερώνουμε σχετικά με δύο τεχνικές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα στην περιφέρεια μας και αφορούν τα σιδηροδρομικά έργα.

Η ΠΑΜΘ είναι σε συνεχή επαφή με την κυβέρνηση όσο και τους φορείς που διαχειρίζονται τα μεγάλα έργα, προκειμένου να πιέσει-μοχλεύσει την επιτάχυνση υλοποίησης των νέων έργων αλλά και τη συντήρηση αναβάθμιση υφιστάμενων που αφορούν στις υποδομές.

Στο πλαίσιο αυτό για :
  • -τη νέα σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης -Τοξοτών,
  • -την αναβάθμιση με διπλασιασμό της σιδηροδρομικής γραμμής Ορμένιο - Αλεξανδρούπολη,
  • -τη συντήρηση με ανάταξη του σιδηροδρομικού δικτύου και κτιριακών εγκαταστάσεων επί του υφιστάμενου δικτύου μεταξύ ΣΣ Στρυμώνα - ΣΣ Αλεξανδρούπολης,
  • θα πραγματοποιηθούν τεχνικές συναντήσεις σύμφωνα με τις συν/νες προσκλήσεις :
  • - τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, 12:00μμ , στο Νομαρχείο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη,
  • - την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, 12:00μμ, στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης, Διοικητηρίου Καβάλας.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό σας, σας ενημερώνουμε ότι δηλώσεις Περιφερειάρχη ΑΜΘ κου Χρήστου Μέτιου, Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ κου Χρήστου Βίνη, Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ΟΣΕ ΑΕ κου Κωνσταντίνου Μουρουδέλη κλπ στα ΜΜΕ που το επιθυμούν, θα γίνουν στις 13:00, στο χώρο των συσκέψεων.

Με εκτίμηση,
  • Μιχάλης Αμοιρίδης
  • Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών ΑΜΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια