GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σεισμός στην Τουρκία: Σκάβουν και θάβουν ομαδικά τους νεκρούς με μπουλντόζες και φτυάρια

Η Τουρκία μετρά τις πληγές και τους νεκρούς της μετά τον τραγικό σεισμό. Τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει και πλέον οι κάτοικοι θάβουν τους νεκρ...


Η Τουρκία μετρά τις πληγές και τους νεκρούς της μετά τον τραγικό σεισμό. Τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει και πλέον οι κάτοικοι θάβουν τους νεκρούς τους όπως μπορούν, ανοίγοντας ομαδικούς τάφους, βάζοντας τα πτώματα με τη σειρά και ρίχνοντας χώμα με μπουλντόζες.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η διαδικασία της ταφής των άτυχων ανθρώπων. Μαζικά και τυλιγμένοι σε σακούλες, τους βάζουν στη σειρά, με πλήθος κόσμου να βρίσκεται από πάνω τους και άλλους να βοηθάνε.

Άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους, που έχασαν την οικογένειά τους, κλήνονται τώρα να θάψουν τους αγαπημένους τους με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Δεν μπορούν να τελέσουν μια «φυσιολογική» κηδεία, δεν μπορούν να πλύνουν τα σώματά τους και να τους ετοιμάσουν όπως πρέπει για την τελευταία τους κατοικία, με την κατάσταση να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη




Δεν υπάρχουν σχόλια