GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Σας καλούμε στην όγδοη εθελοντική αιμοδοσία της «Αγάπης» για το έτος 2023 και την δεύτερη που πραγματοποιείται στα όρια του Δήμου Ξάνθης.


Σας καλούμε στην όγδοη εθελοντική αιμοδοσία της «Αγάπης» για το έτος 2023 και την δεύτερη που πραγματοποιείται στα όρια του Δήμου Ξάνθης.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 από τις 16:30πμ έως και τις 20:30μμ στην αίθουσα της εκκλησίας της Αγίας Φωτεινής Νέας Χρύσας.

Με τη ζεστή  και χριστιανική υποδοχή των ανθρώπων του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού της Αγίας Φωτεινής και την υποστήριξη του συλλόγου μοτοσυκλετιστών Ξάνθης «Xanthi Ρiders».

Προσφέρουμε το αίμα μας λοιπόν για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Απευθυνόμαστε στους εθελοντές αιμοδότες της Νέας αλλά και της Παλιάς Χρύσας, στα μέλη στις οικογένειές τους του συλλόγου Xanthi Ρiders καθώς και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες.

Θα υπάρχει ταυτόχρονα ενημέρωση στους εθελοντές αιμοδότες για την δωρεά μυελού των οστών και θα γίνεται λήψη δείγματος μυελού των οστών μέσω σάλιου. Με την ευγενική υποστήριξη του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ). Το πως γίνομαι Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών; Με δύο (2) απλές κινήσεις: πρώτον συμπληρώνω την αίτηση και δεύτερον δίνω δείγμα σάλιου σε μια μπατονέτα….Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας Άνθρωπος με χρειάζεται…

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

Με την συμπαράσταση του Δήμου Ξάνθης, της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και των εταιριών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ξάνθης «κινητή τηλεφωνία».

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος                                   Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                         Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια