GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που αν «σκάσει» θα προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, ερευνούν οι Αρχές στην Ξάνθη

Για ακόμα μια φορά η Ξάνθη, ίσως να βρεθεί στο επίκεντρο της ειδησιογραφίας για κακές ειδήσεις και θα πρέπει τόσο εμείς, όσο και όσοι γνωρίζ...


Για ακόμα μια φορά η Ξάνθη, ίσως να βρεθεί στο επίκεντρο της ειδησιογραφίας για κακές ειδήσεις και θα πρέπει τόσο εμείς, όσο και όσοι γνωρίζουν το θέμα, να δείξουμε μεγάλη προσοχή, μιας και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Χωρίς να θέλουμε να αφήσουμε την παραμικρή υπόνοια για κανέναν, απλά αναφέρουμε ότι από την Παρασκευή, η δικαιοσύνη στην Ξάνθη, ερευνά μια πολύ σοβαρή υπόθεση μετά από καταγγελίες.

Πιο αναλυτικά, Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, έκαναν ντου την περασμένη Παρασκευή σε επιχείρηση και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό ή ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στέλνοντάς τους για διερεύνηση σε ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Η υπόθεση όπως προαναφέραμε, είναι στο στάδιο της προανάκρισης και αν προκύψουν στοιχεία τα οποία θα επιβεβαιώσουν την καταγγελίες, τότε είναι σίγουρο πως η πόλη μας, θα φιγουράρει και πάλι για άσχημες ειδήσεις ως πρώτο θέμα στο πανελλήνιο.

Ελπίζουμε τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, να μην είναι αληθινά, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, πιστεύουμε πως θα προκληθεί μεγάλος σάλος και αναστάτωση στην Ξάνθη.

Περισσότερα για την υπόθεση αυτή , πιθανότατα να εχουμε τις επόμενες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια