GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κωνσταντινούπολη: Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα προξενεία – Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

Μετά την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το Γενικό Προξενείο της Γερμανίας στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης έκλεισε επίσης για λόγους ασφαλε...


Μετά την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το Γενικό Προξενείο της Γερμανίας στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης έκλεισε επίσης για λόγους ασφαλείας.

Σε ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό Instagram του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε ότι το γενικό προξενείο θα παραμείνει κλειστό σήμερα (1 Φεβρουαρίου 2023) για λόγους ασφαλείας.

Στην ανακοίνωση, αναφέρθηκε ότι τα ραντεβού για βίζα και διαβατήριο που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα ακυρώθηκαν επίσης.

Το Γενικό Προξενείο της Ολλανδίας στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης έκλεισε επίσης προσωρινά για τους επισκέπτες λόγω πιθανών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας και εξαιτίας της αυξανόμενης απειλής για στοχοποίησή του.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου ενημέρωσε την ταξιδιωτική του προειδοποίηση. Στη δήλωση αναφέρθηκε ότι Βρετανοί πολίτες πραγματοποίησαν περισσότερες από 3 εκατομμύρια 330 χιλιάδες επισκέψεις στην Τουρκία το 2022 και οι περισσότερες από τις επισκέψεις έγιναν ομαλά. Το βρετανικό προξενείο είναι προσωρινά κλειστό για τους επισκέπτες.

Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τους πολίτες τους

Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποίησε επίσης τους πολίτες της για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία, ειδικά στην Κωνσταντινούπολη, το Πέρα και το Γαλατά, και σε μέρη που επισκέπτονται συχνά δυτικοί τουρίστες.


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια