GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

  Σκληρή απάντηση έδωσε στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουσ...

 


Σκληρή απάντηση έδωσε στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης.

Αυτούσια η απάντησή του:

«Αλέξανδρος Μουστακίδης

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας που είναι πέρα για πέρα απαράδεκτος τον κ. Γιάννη Οικονόμου αυτή είναι η δική μου απάντηση. Γιατί εγώ δεν παίζω με τους Έλληνες Πολίτες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους πλειστηριασμους. Επιτέλους εσείς είστε Κυβέρνηση ο Σύριζα κρίθηκε εσείς πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει για όλους τους Έλληνες Πολίτες που είναι έντιμοι και έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τους πλειστηριασμους. Σκληρή γλώσσα όμως πέρα για πέρα αληθινή για τον κ. Οικονόμου που δείχνει κάθε ώρα και κάθε στιγμή την αλαζονεία του. Αυτή είναι η απάντηση μου :

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι ντροπή να μην είστε δίπλα στους Έλληνες Πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους. Σου μιλάει ένας γνήσιος νέος άνθρωπος που από τα μαθητικά του χρονια είναι στη Νέα Δημοκρατία και δεν είναι γυρολόγος που δυστυχώς μαζέψατε πολλούς στο κόμμα του ιδρυτή του Εθνάρχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 

Θα σέβεσαι τους Έλληνες Πολίτες και δεν θα βγάζεις τέτοιες ανακοινώσεις ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Αν πραγματικά αγαπάς τον Ελληνικό Λαό και αν το σέβεσαι πρέπει αύριο να θέσετε το θέμα αυτό να βγει νόμος που να απαγορεύει να υπάρχει λησταρχικη αρπαγή στο σπίτι του κάθε Έλληνα Πολίτη. Τα άτομα αυτά ενώ πλήρωναν συνέχεια την κάθε ρύθμιση που είχαν κάποια στιγμή γονατισαν γιατί το εισόδημα τους ήταν πενιχρό. 

Το ίδιο κάνατε και με τα κυμαινόμενα επιτόκια στα στεγαστικά δάνεια. Και εκεί κοροϊδεύεις τους Έλληνες Πολίτες που τους λέτε μπείτε στην πλατφόρμα και έχετε όριο για το νοικοκυριό 10.500. Αυτό ξέρεις τι θα πει ότι το 80% των Ελλήνων Πολιτών που έχουν ενημερα δάνεια θα αποκλειστούν να πάρουν την επιδότηση των 50%. 

Ο Ελληνικός Λαός έσωσε την κάθε τράπεζα με την ανακεφαλαιοποιηση που έγινε και τώρα το τραπεζικό σύστημα κυνηγάει τους έντιμους Έλληνες Πολίτες. Ντροπή σας που το αφήσατε να γίνει αυτό και τα αποτελέσματα θα τα δείτε στην κάλπη.

(Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια