GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεργασία του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης με το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Η Διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης και η Διευθύντρια κα Ζαφειρούλα Κοτσάκη, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Διοικητικό Συμβούλιο κα...


Η Διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης και η Διευθύντρια κα Ζαφειρούλα Κοτσάκη, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κα Ροφαέλα Ελένη, για την έγκριση υλοποίησης μέρους της κατάρτισης των σπουδαστών/τριών του Δ.Ι.Ε.Κ. της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» Β΄ εξαμήνου, στα νοσηλευτικά τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (4η ΥΠΕ) Μακεδονίας και Θράκης. 

Συγκεκριμένα, η κατάρτιση θα πραγματοποιείται μία μέρα την εβδομάδα για το εαρινό εξάμηνο 2023Α, δίνοντας την ευκαιρία στις καταρτιζόμενες και στους καταρτιζόμενους να εμπεδώσουν τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη θεωρητική και εργαστηριακή τους εκπαίδευση και να τις εφαρμόσουν στο πλαίσιο παροχής νοσηλευτικής φροντίδας σε ασθενείς με παθολογικά και χειρουργικά προβλήματα.

 Επίσης, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες νοσοκομειακής περίθαλψης σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, να βελτιώνονται και να εξελίσσονται με την κατάλληλη ενθάρρυνση των εκπαιδευτών/τριών τους, αποκτώντας έτσι απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για την ομαλή κι απρόσκοπτη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας. 

Αισθανόμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την άμεση υποστήριξη της Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης στο εκπαιδευτικό έργο του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια