GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν στην Αντιόχεια

Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν αναζητούνταν στην Αντιόχεια.


Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητούνταν αναζητούνταν στην Αντιόχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, οι Τούρκοι διασώστες που έψαχναν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην οποία βρισκόταν ο Έλληνας ομογενής, τον εντόπισαν νεκρό κάτω από τόνους τσιμέντου. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το σώμα και της γυναίκας του ομογενή.

Πρόκειται για τον 65χρονο Γιώργο Αντύπα, ο οποίος από την Δευτέρα θεωρούταν αγνοούμενος μαζί με την 63χρονη σύζυγό του, Νίντα Αντύπα.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, πάντως, η ΕΜΑΚ φέρεται να σταμάτησε τις έρευνες για τους δύο Έλληνες αγνοούμενους στην Αντιόχεια, καθώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν εντοπίστηκε κανένα σημάδι ζωής, ούτε από τις έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ με την ειδική κάμερα, αλλά ούτε και από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Το ζευγάρι έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα, όταν τα φονικά Ρίχτερ διέλυσαν την περιοχή τους και σκόρπισαν τον όλεθρο στην Τουρκία.

Ο Γ.Α. 65 ετών και η σύζυγός του Ν., 62 ετών, έμεναν στον 5ο όροφο της ισοπεδωμένης πολυκατοικίας. Μετά το σεισμό τα παιδιά κι οι στενοί συγγενείς τους άρχισαν να τηλεφωνούν και ο πρώτος που έσπευσε στην περιοχή, ήταν ο γαμπρός τους.

Όλοι ήλπιζαν για κάποιο λόγο το αντρόγυνο να μην ήταν μέσα στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Μαρτυρίες γειτόνων όμως, ανέφεραν ότι τους είδαν να επιστρέφουν και να μπαίνουν στη πολυκατοικία που έμεναν.

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια