GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το “Σπίτι της Ευρώπης” ανοίγει τις πόρτες του στην Ξάνθη

Παρουσία του Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Φώτη Μάρη, του Δημάρχου Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη, Εκπροσώπου του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Αντιδημάρχων, ...


Παρουσία του Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Φώτη Μάρη, του Δημάρχου Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη, Εκπροσώπου του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Αντιδημάρχων, Προέδρων Τμημάτων και Καθηγητών του ΔΠΘ, εκπροσώπων Φορέων των πολίτων της περιοχής, κάναμε την δική μας νέα αρχή, στην κοπή πίτας για το 2023 την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο νέα μας γραφεία στο κτίριο ΣΕΦΚΙΕΤ, το οποίο βρίσκεται στην οδό 4ης Οκτωβρίου 1919, νο.42 στην πόλη της Ξάνθης. .


Η Καθηγήτρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κα. Μαρία Μιχαλοπούλου, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων ενώ στην συνέχεια ο Επικεφαλής-Συντονιστής του Εurope Direct AM-Θ, κ. Παναγιώτης Μπαρδάκης, μίλησε για τους στόχους και τις προκλήσεις του 2023.

Κάπως έτσι, το ιστορικό αυτό κτίριο, γίνεται όχι απλά προσβάσιμο για τους πολίτες, αλλά κόμβος ενημέρωσης, διαλόγου και σημείο έναρξης δημιουργικών συνεργασιών, φέρνοντας την μεγάλη Οικογένεια της Ένωσης κυριολεκτικά δίπλα στην πόρτα μας.

Σας περιμένουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια