GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νοθευμένα ποτά και ναρκωτικά στο Καρναβάλι της Ξάνθης!

Μπορεί ο κόσμος να τίμησε το Καρναβάλι της Ξάνθης, μπορεί οι χιλιάδες καρναβαλιστές να ξέδωσαν απο την “κλεισούρα” του κορονοϊού αλλά και τη...


Μπορεί ο κόσμος να τίμησε το Καρναβάλι της Ξάνθης, μπορεί οι χιλιάδες καρναβαλιστές να ξέδωσαν απο την “κλεισούρα” του κορονοϊού αλλά και την ψυχολογική πίεση της οικονομικής ανέχειας, όμως οι επιτήδειοι και πάλι έκαναν το θαύμα τους, μπροστά στα μάτια των ελεγκτικών αρχών.

Νοθευμένα ποτά, που εισήχθησαν κυρίως απο τη Βουλγαρία, ναρκωτικά χάπια και κάνναβη έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους σε διάφορα στέκια, με τους “τροφοδότες” να κινούνται σχεδόν ανενόχλητοι και να πετυχαίνουν υπερκέρδη σε βάρος της υγείας της νεολαίας που κατέκλεισε την Ξάνθη και τα καφέ-μπαρ της πόλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, περισσότερα απο 50 βανάκια πέρασαν απο το συνοριακό σταθμό του Αγίου Κωνσταντίνου και της Νυμφαίας, ενώ περίπου 100 πέρασαν απο το Τελωνείο Εξοχής, για να μπορέσουν να καλύψουν τις παραγγελίες που υπήρχαν απο τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης, που θέλανε να κερδίσουν ακόμα περισσότερο σε βάρος της υγείας των καταναλωτών.

 

Η εμφιάλωση των “φθηνών” ποτών έγινε σε κοντινά με τα σύνορα της Βουλγαρίας παράνομα εμφιαλωτήρια, ενώ οι επιτήδειοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν ετικέτες που τους έδιναν το δικαίωμα διασυνοριακής ενδοκοινοτικής μεταπώλησης και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ!!!

Ναρκωτικά χάπια και χασίς

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κυρίως απο Αλβανία και πάντα μέσω Βουλγαρίας, διοχετεύτηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών τύπου ΕΚΣΤΑΣΗ κυρίως Molly, τα οποία ήταν το χάπι της ξεγνοιασιάς και της διασκέδασης για πολλούς νέους, ανυποψίαστους για το τι μπορεί να συμβεί.


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μεταφέρθηκαν σε άσχημη κατάσταση λόγω μέθης στο Νοσοκομείο Ξάνθης, αλλά και σε περιφερειακά νοσοκομεία, ενώ οι πληροφορίες του ΘΠΕ αναφέρουν ότι γονείς παρέλαβαν τα παιδιά τους σε κωματώδη κατάσταση και τα πήγαν οι ίδιοι σε νοσοκομεία της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης.

Το Molly, μια ποικιλία του ναρκωτικού MDMA, που ονομάζεται επίσης μερικές φορές Έκσταση, ίσως να σας βοηθήσει να διασκεδάζετε όλη νύχτα, αλλά μπορεί επίσης να σας σκοτώσει.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί

Αυτό που διαπιστώσαμε σε όλη της διάρκεια του Καρναβαλιού αλλά κυρίως το τετραήμερο της κορύφωσης των εκδηλώσεων, ήταν κλιμάκια της εφορίας της Ξάνθης για την αποφυγή κοπής αποδείξεων, ενώ εντελώς ανύπαρκτοι ήταν οι έλεγχοι απο κλιμάκια για τα νοθευμένα ποτά και τη διακίνηση ναρκωτικών σε γνωστά και λιγότερο γνωστά καφέ – μπαρ – club της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη διακίνηση όλων αυτών, συμμετείχαν και πολλά mini market και καταστήματα ψιλικών, όπως και εταιρεία ντελίβερι!!!

Αυτή δυστυχώς, είναι η άλλη πλευρά του ανεξέλεγκτου εμπορευματοποιημένου καρναβαλιού, απο το οποίο απείχαν επιδεικτικά σε επίπεδο ελέγχου όλες οι αρχές – σχεδόν – του τόπου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια