GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο περιστατικό ληστείας εχθές το μεσημέρι στα Δημοτικά Νεκροταφεία Ξάνθης.

Πήγαν για τα 9μερα του γιου τους και δέχθηκαν επίθεση από Ρομά του γνωστού οικισμού.


Πήγαν για τα 9μερα του γιου τους και δέχθηκαν επίθεση από Ρομά του γνωστού οικισμού.

Εχθές το μεσημέρι,  τρεις άγνωστοι από την πλευρά του γνωστού οικισμού πήδηξαν τον μαντρότοιχο και επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι το οποίο βρισκόταν εκεί για να πραγματοποιήσει 9ήμερο τρισάγιο για τον θάνατο του γιου τους, χτυπώντας το και ρίχνοντάς το κάτω, με σκοπό να το ληστέψουν. 

Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, που δεν δίστασαν να τραβήξουν για αρκετή ώρα την τσάντα από την γυναίκα, η οποία την είχε περασμένη στον λαιμό της και ενώ χτύπησαν τον σύζυγό της, με τη λεία στα χέρια πήδηξαν και πάλι τον μαντρότοιχο και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς τον γνωστό οικισμό. Οι δύο άτυχοι γονείς, που ακόμη δεν έχουν συνέλθει από τον άτυχο χαμό του 40χρονου γιου τους δέχθηκαν δεύτερο πλήγμα και είναι σοκαρισμένοι. 

Δεν γνωρίζουμε αν η δημοτική αρχή, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αλλά και οι δικαστικές αρχές της πόλης μας είναι ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση, μιας και δεν θα ντραπούμε να πούμε πως η Ξάνθη έχει γυφτοποιηθεί, εννοώντας πως κάτοικοι του γνωστοί οικισμού κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να νοιάζονται για τίποτα και χωρίς κανένας από τους αρμόδιους να βάζει τέλος σε αυτήν την κατάντια. Δήμαρχε επιτέλους  πρέπει να πέσουν κεφάλια, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.



Δεν υπάρχουν σχόλια