GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παντελεήμονα πάρε την «μαγκούρα! 9.920 ευρώ στον fy για να «εμπνεύσει» τη νεολαία, στο όνομα του... π***σου!

  Επιστολή φωτιά των Underhill West μετά την επιστολή του «Ιταλού» για τον τράπερ fy που επέλεξε ο «εκκλησιαζόμενος» Ηλίας Ασκαρίδης Underhi...

 


Επιστολή φωτιά των Underhill West μετά την επιστολή του «Ιταλού» για τον τράπερ fy που επέλεξε ο «εκκλησιαζόμενος» Ηλίας Ασκαρίδης


Underhill West: Καταδικάζουμε τις μορφές περιεχομένου που περιλαμβάνουν ασεβείς στίχους προς τα θεία, υβριστικό περιεχόμενο, μισογυνισμό και προωθούν ποινικά αδικήματα όπως η χρήση και το εμπόριο ουσιών και τη μαστροπεία


Φωτιές άναψε η επιστολή του γνωστού «Ιταλού» (Χαράλαμπος Καϊτεζίδη) για τον υβριστή τράπερ fy παράλληλα με τις υψηλές αμοιβές των χιλιάδων ευρώ που πήραν οι καλλιτέχνες με απόφαση Τσέπελη και Ηλία Ασκαρίδη (σ.σ. Άνθρωπος της εκκλησίας και του γνωστού Μοναστηριού κάποτε με τον Πάνο Αμβροσιάδη που έβγαζε και τα βίντεο στην καλόγρια...), μετατρέποντας τον κορυφαίο θεσμό του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού σε Καρναβάλι... τραπ!!! (σ.σ. Γιατί έτσι νομίζουν οτι θα πάρουν τις ψήφους της νέας ...νεολαίας!α)

Ενδεικτικές είναι οι υψηλές τιμές που δημοσιεύουμε για κάποιους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που προκαλούν σε εποχή που ο κόσμος πραγματικά «πεινάει» τους Ξανθιώτες και την ιστορία του θεσμού.

Για παράδειγμα η συναυλία της Λένας Ζευγαρά έχει κόστος 26.040 ευρώ ενώ ο υβριστής τράπερ FΥ που τραγουδάει για... «πουτ...» και υβρίζει τον Χριστό και τα «θεία»–τον κατήγγειλε ήδη και ο Ιταλός με έγγραφη επιστολή- θα πληρωθεί με το ποσόν των 9.920 ευρώ!

Σχολιάζοντας μάλιστα τη συμμετοχή του γνωστού τράπερ ο «Ιταλός» στην επιστολή του υπενθυμίζει ότι τα τραγούδια του τράπερ FY περιέχουν υβριστικούς στίχους όπως οι εξής:


«Ποιοι στο π***σο είναι αυτοί
Μου ενοχλουνε το αυτί
Νιώθω ότι είμ’ ο Χριστός ή ο Kanye
Έχω 30κ followers ρωτάν που πάμε
Τους λέω δεν έχω ιδέα μα αυτοί με ακολουθάνε».


Και αναρωτιέται πως ενώ σε άλλους Δήμους «ακυρώνονται» οι συναυλίες του συγκεκριμένου τράπερ Τσέπελης και Ηλίας Ασκαρίδης με την Φένια Τσαγκάλα ευελπιστώντας ότι θα πάρουν την ψήφων των νεαρών οπαδών τους, πληρώνουν την συναυλία του ράπερ Fy (σ.σ. Δεν μπορεί να τραγουδήσει πάνω από 20 λεπτά όπως όλοι οι τράπερ, 9.920 ευρώ!!!! (σ.σ. Στα club πάει με 2-2.500 ευρώ.

 

12.400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ



Κι όσο για την συναυλία της Αναστασίας που έφερε το My club στις 2/7/2022, στοιχίζει μόνο... 12.400 ευρώ!!! (σ.σ. Αλήθεια Φένια Τσαγκάλα πόσα πληρώσατε για την φέρετε στο My την Αναστασία)

5.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΝΕΖΟ- 16.306 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ»

Τέλος η αμοιβή του βετεράνου παρουσιαστή του Καρναβαλιού Χρήστου Νέζου αγγίζει τις 5.000 ευρώ, ενώ με 16.306 ευρώ θα «αμειφθούν» για τις υπηρεσίες τους στο Σύστημα Τσέπελη οι «κολλητοί» που τον προβάλλουν και τον διαφημίζουν!!!

Κι όσο για τα πυροτεχνήματα θα κοστίσουν μόνο... 23.300 ευρώ!!!

(σ.σ. Γιατί Δήμαρχε Τσέπελη δεν τα δίνεται όλα για τους Τούρκους και Σύριους σεισμόπληκτους; Τουλάχιστον θα κάνετε φιλανθρωπία..)

Δεν υπάρχουν σχόλια