GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σεξ: 5 tips για μια απολαυστική εμπειρία

Το σεξ, εκτός από ανθρώπινη ανάγκη, είναι μια υπέρτατη απολαυστική εμπειρία, αν γίνεται «σωστά» και ικανοποιεί και τους δύο – ή και περισσότ...


Το σεξ, εκτός από ανθρώπινη ανάγκη, είναι μια υπέρτατη απολαυστική εμπειρία, αν γίνεται «σωστά» και ικανοποιεί και τους δύο – ή και περισσότερους – ανθρώπους, που παίρνουν μέρος στην ερωτική πράξη.

Το απολαυστικό σεξ έχει να κάνει με την επικοινωνία, τη διάθεση, την εξερεύνηση, τον πειραματισμό. Ο άνθρωπος, για να έχει μια ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία, δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει για το τι του αρέσει, πρέπει πριν έρθει σε συνουσία να προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεσή του, να μην… βιάζεται και να είναι ανοιχτός σε πειραματισμούς.

Με αυτές τις 5 συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για το… ταίρι σας.

1. Μιλήστε για το τι σας αρέσει

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε το σεξ, είναι να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με τον ερωτικό σύντροφό σας. Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις και είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είστε στο… ίδιο μήκος κύματος. Μιλήστε για το τι είδους στάσεις σάς αρέσουν και τι δεν σας αρέσει και τους δύο. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι σας αρέσει, μην φοβάστε να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε. Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία μπορεί να κάνει το σεξ πιο ευχάριστο και απολαυστικό και για τους δυο σας.

2. Φτιάξτε τη διάθεση

Η δημιουργία μιας χαλαρωτικής και όμορφης ατμόσφαιρας μπορεί να θέσει τις βάσεις για μια ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία. Χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε μερικά κεριά και βάλτε μουσική που σας αρέσει και τους δύο. Αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε και οι δύο άνετα και ότι το περιβάλλον που δημιουργήσατε ευνοεί την απόλαυση.

3. Πηγαίνετε… αργά

Η βιασύνη στο σεξ μπορεί να στερήσει την απόλαυση της εμπειρίας. Αντ’ αυτού, πηγαίνετε αργά και απολαύστε κάθε στιγμή. Αφιερώστε χρόνο για να φιλήσετε, να αγγίξετε και να χαϊδέψετε ο ένας τον άλλον. Επικεντρωθείτε στην ευχαρίστηση του συντρόφου σας, καθώς και στη δική σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση οικειότητας και σύνδεσης και να κάνει το σεξ πιο απολαυστικό.

4. Πειραματιστείτε

Η δοκιμή νέων πραγμάτων μπορεί να προσθέσει ενθουσιασμό και… αλατοπίπερο στη σεξουαλική σας ζωή. Πειραματιστείτε με διαφορετικές στάσεις, σημεία και τοποθεσίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα για να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Εφόσον εσείς και ο σύντροφός σας αισθάνεστε άνετα, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

5. Μην το παίρνετε πολύ σοβαρά

Μερικές φορές το σεξ μπορεί να είναι λίγο αμήχανο ή άβολο, αλλά αυτό δεν πειράζει. Μην το παίρνετε πολύ σοβαρά – γελάστε, χαλαρώστε και διασκεδάστε. Αν κάτι δεν πάει καλά, μη φοβάστε να γελάσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Το σεξ πρέπει να είναι ευχάριστο και παιχνιδιάρικο, οπότε μη φοβάστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά.

Καλή διασκέδαση….







Δεν υπάρχουν σχόλια