GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Για την στελέχωση του Νοσοκομείου Ξάνθης την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης, καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και τους φορείς της Ξάνθης, να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνε...


Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης, καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και τους φορείς της Ξάνθης, να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ξάνθης, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:00, στη Κεντρική Πλατεία Ξάνθης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης, αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ και το πρόγραμμα δράσης της, στηρίζει την Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση των Επαγγελματιών Υγείας, αποδεχόμενη όλα τα δίκαια αιτήματά τους.

Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης αναλογιζόμενη τα προβλήματα που υπάρχουν στον Υγειονομικό Τομέα της Ξάνθης και αποδεχόμενη τα αιτήματα του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης που έχουν κοινοποιηθεί σε όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου, Ζητά από τους Βουλευτές των Τριών Κομμάτων που εκπροσωπούν τον λαό της Ξάνθης στην Ελληνική Βουλή: 

•Μαζικές Προσλήψεις, με ειδικά κίνητρα για το νοσοκομείο Ξάνθης, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης Μόνιμων Γιατρών καθώς και όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του Νοσοκομείου, σύμφωνα και με τον υπάρχοντα (ελλιπή) Οργανισμό αλλά και των ΠΕΔΥ Ξάνθης.

•Λήψη Οικονομικών, Διοικητικών και Θεσμικών Κινήτρων για την Προσέλευση και Παραμονή Ιατρών στο νοσοκομείο της Ξάνθης, σύμφωνα και με τις προτάσεις της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και των Συνδικαλιστικών φορέων του Νομού.

•Επαναλειτουργία της ΜΕΘ, με όλο το απαραίτητο εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό και ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

•Επάνδρωση της Παθολογικής Κλινικής με το απαιτούμενο Ιατρικό Προσωπικό.

•Τροποποίηση, του ήδη υπάρχοντος απαρχαιωμένου Οργανισμού του Νοσοκομείου Ξάνθης, που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών του Νομού μας. Με δημιουργία νέων κλινικών, που θα εξυπηρετούν τον λαό της Ξάνθης.

•Πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ του Νομού, με το αναγκαίο και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις υπάρχουσες ανάγκες των πολιτών. Χωρίς να υπολειτουργεί όπως τώρα.

•Στελέχωση των ΠΕΔΥ, με το αναγκαίο προσωπικό όπως προβλέπει ο οργανισμός λειτουργίας τους.

•Άμεση στελέχωση της ΤΟΜΥ, με περισσότερο και μόνιμο προσωπικό, ώστε να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες της Ξάνθης.

•Ένταξη των Υγειονομικών συναδέλφων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ).

Ήρθε η ώρα της αντίδρασης όλων των φορέων της Ξάνθης.

Ήρθε η ώρα να σταματήσει η υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Ξάνθη

Απαιτούμε και Ζητούμε την υλοποίηση όλων των παραπάνω, ώστε να Αναρρώσει η ΥΓΕΙΑ στην Ξάνθη.

Ξανθιώτες, Ξανθιώτισσες,

Συμμετέχουμε Ενεργά στο Πανξαθιώτικο Συλλαλητήριο για την Υγεία της Ξάνθης

  • ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
  • Στις 17:00΄΄
  • Στη Κεντρική Πλατεία Ξάνθης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ

 Ο Πρόεδρος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Η Γενική Γραμματέας

ΕΡΙΦΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια