GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1903-2023! 120 Χρόνια Ορφέας Ξάνθης! Λάμψη μικρών αστέρων στην ξεχωριστή βραδιά στην γιορτή του ποδοσφαίρου!

Πανδαισία στην εκδήλωση του Ορφέα Ξάνθης και όλων των Ακαδημιών με την κοπή της πίτας και τις ξεχωριστές βραβεύσεις στο «LE CHALET»! Σε μία ...



Πανδαισία στην εκδήλωση του Ορφέα Ξάνθης και όλων των Ακαδημιών με την κοπή της πίτας και τις ξεχωριστές βραβεύσεις στο «LE CHALET»!




Σε μία κατάμεστη αίθουσα γεμάτο χαμόγελα, φωνές, γέλια και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Ακαδημιών και της μεγάλης ομάδας του Ορφέα Ξάνθης. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Άνθιμος που πέρα από τις ευχές ζήτησε να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε τα παιδιά.




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Φανουράκης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Εφραιμίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ταρενίδης, ο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Δαλακούρας, οι αντιπρόεδροι της ένωσης Γιώργος Τριάντης, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, οι χορηγοί του Ορφέα Ξάνθης, οι φίλοι του ΑΟΞ που τώρα στηρίζουν τον Ορφέα Ξάνθης και πηγαίνουν στα και παιχνίδια εντός και εκτός, γονείς των παιδιών, όλες οι Ακαδημίες, η μεγάλη ομάδα και πολλοί φίλοι. Στο τέλος ήρθε και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Τσέπελης. 

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημαρχόπουλος. Να περάσουμε να δούμε τις ξεχωριστές βραβεύσεις σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές που ο ένας έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο αλλά συνεχίζει και βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και δεν είναι άλλος από τον πρώην τερματοφύλακα Γιάννη Ρούφο που την ώρα της βράβευσης του από τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Φανουράκη αποθεώθηκε στην κυριολεξία από τους παριστάμενους και όλους τους ποδοσφαιριστές μικρούς και μεγάλους.

Η δεύτερη βράβευση εξίσου σημαντική με πλούσια προσφορά και δεν είναι άλλος από τον Σουγκρή Ογλού, την πλακέτα απένειμε ο κ. Εφραιμίδης. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια ένας άνθρωπος με προσφορά στις Ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης ο Μάκης Μπογιατζίδης είναι αυτός που έφτιαξε και τις υποδομές όλων των Ακαδημιών και μετράει δεκαετίες στον Ορφέα Ξάνθης και δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί.

Την πλακέτα του την απένειμε ο κ. Ταρενίδης. Τυχερός της μεγάλης ομάδας του Ορφέα Ξάνθης ο βραβευθείς Σουγκρή Ογλού αφού κέρδισε το φλουρί.




Επίσης πολλοί ήταν και οι πιτσιρικάδες που κέρδισαν τα φλουριά που αντιστοιχούσαν σε διάφορα δώρα. Σημαντική στιγμή στην όλη όμορφη εκδήλωση ήταν η βράβευση του αρχηγού του Ορφέα Ξάνθης Λάζαρου Μαυρόπουλου που θεωρείται φαινόμενο αφού έχει ξεκινήσει από την πιο μικρή Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης σε ηλικία 14 ετών και έχει φτάσει να παίζει στην μεγάλη ομάδα και να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την πλακέτα την παρέλαβε από όλους τους συμπαίκτες του. Δεν είναι και λίγο να είσαι σε μια ομάδα 16 ολόκληρα χρόνια; Το αξιοσημείωτο της εκδήλωσης ήταν η παρουσία όλων των προπονητών των Ακαδημιών του Ορφέα Ξάνθης που φρόντιζαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες των μικρών. ποδοσφαιριστών.

Μια μέρα ξεχωριστή με απόλυτη επιτυχία σε οργάνωση αλλά και εξυπηρέτησης από τους ανθρώπους του Ορφέα Ξάνθης.

Σημειώνουμε πως σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης έπαιζε ΒΙΝΤΕΟ με τις πιο σημαντικές στιγμές εδώ και πολλά χρόνια του Ορφέα Ξάνθης. Ότι δραστηριότητες είχε η ομάδα του Ορφέα μέχρι τώρα προβλήθηκαν δίνοντας την δυνατότητα στους παραβρισκόμενους να μιλούν με κολακευτικά σχόλια για την δουλειά που έχει γίνει για να προβληθεί η ιστορία του συλλόγου. 1903-2023 Ορφέας Ξάνθης.

Γιάννης Τσιλιγκιρίδης







Δεν υπάρχουν σχόλια