GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ! Τιμωρήθηκε ο Παναγιώτης Κάρτης για πλαστογραφία μετά χρήσεως!!!

Απίστευτο! Μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισής του στο Τριμελές ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης που επί Σδρέβανου τον είχε… «ξεφτιλ...


Απίστευτο! Μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισής του στο Τριμελές ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης που επί Σδρέβανου τον είχε… «ξεφτιλίσει» για μια πολυθρόνα!

Πλαστογράφησε την υπογραφή της Μαρίας Λυκίδου σε δυο έγγραφα της υπηρεσίας! Καταπέλτης ο Κώστας Γκρόζος!

Ξεκίνησαν οι δίκες για την ΔΕΥΑΞ με διευθυντικό στέλεχος της δημοτικής εταιρείας να τρώει την πρώτη μεγάλη καμπάνα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σοβαρή υπόθεση που έχει σχέση με τα τεχνικά έργα, τις προμήθειες αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του γεν. διευθυντή Δημήτρη Λεπίδα τον οποίο ήδη κατήγγειλε και ο εκδότης του «Αγώνα» Κοσμάς Γεωργιάδης, για απόκρυψη στοιχείων που αφορούν τα ΜΜΕ και τα ποσά που έχουν πάρει από τον Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη παρά την Εισαγγελική εντολή!!!

Κι είναι η αρχή, διότι σύμφωνα με πληροφορίες μου, αρκετές υποθέσεις της δημοτικής επιχείρησης της ΔΕΥΑΞ θα πάνε στο ακροατήριο.

18 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΤΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Συγκεκριμένα χθες στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης και μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάστηκε η μήνυση της πρώην Διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λυκίδου κατά του νυν διευθυντή των Οικονομικών Παναγιώτη Κάρτη για πλαστογραφία μετά χρήσεως, αφού σε έγγραφα της υπηρεσίας, είχε ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ σε δυο έγγραφα την υπογραφή της!!!

Το «τραγικό» της υπόθεσης; Μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης του Παναγιώτη Κάρτη, κατέθεσε ο επί χρόνια κατήγορός του παιδίατρος Ιπποκράτης Καμαρίδης που τον χλεύαζε και τον ειρωνεύονταν για μια πολυθρόνα, λέγοντας πως είναι… εξαιρετικός υπάλληλος!!!

«Τραγικό» γιατί επί Σδρέβανου πήγαινε ο παιδίατρος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ που εξ’ αιτίας του η δημοτική επιχείρηση έχασε όλα τα δικαστήρια και με την ΔΕΥΑ Νέστου, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην εταιρεία, αφού ενώ αυτή βρίσκονταν με δικηγόρο τον Στέργιο Γιαλάογλου στα δικαστήρια, αυτός έκανε… εξωδικαστικούς «συμβιβασμούς» με τον νέο Πρόεδρο και δήμαρχο της ΔΕΥΑΞ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη με τον οποίο πριν καν αναλάβει  Πρόεδρος, συναντιόταν στην ταβέρνα Σταθμός Ξάνθης.

Και όλα αυτά την περίοδο που είχε κηρύξει «πόλεμο» και στον νομικό της επιχείρησης Στέργιο Γιαλάογλου, διαδίδοντας παντού ότι θα τον… «διώξει» από την επιχείρηση και θα βάλει άλλον στην θέση του.

Τώρα ο Στέργιος τον «σώζει» από τα χειρότερα…

Για την ιστορία το χθεσινό δικαστήριο:

Τριμελές πλημμελειοδικείο Ξάνθης

Κατηγορούμενος ΚΑΡΤΗΣ Παναγιώτης, διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών.

Μηνύτρια Λυκίδου Μαρία, πρώην διευθύντρια ΔΕΥΑΞ με Πρόεδρο τον Μανώλη Τσέπελη.

Αδίκημα Παναγιώτη Κάρτη: Πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Πλαστογράφησε την υπογραφή της Λυκίδου σε δυο έγγραφα.

Μάρτυρας υπεράσπισης του Κάρτη ο… Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Τιμωρήθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ με 18 μήνες φυλακή με αναστολή.

Το δικαστήριο διήρκησε τρεις ώρες, καταπέλτης ήταν κατά του κατηγορουμένου Παναγιώτη Κάρτη η πολιτική αγωγή.

Υπεράσπιση του Παναγιώτη Κάρτη, ο δικηγόρος Μπρατίδης Γιάννης.

  • ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Μαρίας Λυκίδου, Γκρόζος Κωνσταντίνος.

Εισαγγελέας έδρας Καραντόλα. Ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου για τις πράξεις σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Πρόεδρος του 3μελούς.

  • Αδαμαντία Κρόκου, Πρόεδρος Πρωτοδικών.
  • Πρωτοδίκης. Βασίλειος Μπιχάκης
  • Ειρηνοδίκης: Ζαφειρίου Φωτεινή.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

*Βλέπει στο δικαστήριο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ο Νίκος Ανταμπούφης και τον ρωτάει αυθόρμητα… Εσύ ακόμη έξω είσαι;

*Η Μαρία Λυκίδου δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την δικαίωσή της, τουλάχιστον από… τρεις αντιδήμαρχους της σημερινής δημοτικής αρχής. Οι οποίοι μπορεί να έχουν γίνει μέχρι αυτήν την ώρα και πέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια