GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου, σας καλεί να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 21η Φε...


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου, σας καλεί να συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 21η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο),
σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: 1η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος 2023. (Εισήγηση: Δήμαρχος).

ΘΕΜΑ 2ο: 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2023. (Εισήγηση: Ιωάννης Κιοσσές).

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση έκθεσης απολογισμού εσόδων- εξόδων Δ΄ τρίμηνο 2022.(Εισήγηση: Ιωάννης Κιοσσές).

ΘΕΜΑ 4ο: Απόδοση Α΄ Κατανομής για κάλυψη λειτουργικών δαπανών έτους 2023 στο ΝΠΔΔ Α/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τοπείρου, στο ΝΠΔΔ Β/βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τοπείρου, στις Σχολικές Εφορίες. (Εισήγηση: Δήμαρχος).

ΘΕΜΑ 5ο: Πρόσληψη προσωπικού ειδικότητας ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. (Εισήγηση: Γενικός Γραμματέας ).

ΘΕΜΑ 6ο: Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης με δημοπρασία για την κατασκευή πρόχειρου καταλύματος για τον ενσταβλισμό ζώων στην Κοινότητα Ευλάλου, στο Αγρόκτημα ΟΡΦΑΝΟΥ. (Εισήγηση: Γεώργιος Γρηγοριάδης).

ΘΕΜΑ 7ο: Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης με δημοπρασία για την δημιουργία σταυλικής εγκατάστασης στην Κοινότητα Ευλάλου, στο Αγρόκτημα ΔΕΚΑΡΧΟΥ. (Εισήγηση: Γεώργιος Γρηγοριάδης).

ΘΕΜΑ 8ο: Καθορισμός οργάνου διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, του χρόνου έναρξης και λήψης της αρδευτικής περιόδου, του αριθμού των θέσεων υδρονομέων ή εποπτών υδρονομέων, και του τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση σύμφωνα με το αρ. 4 παρ. 1 και 2 του Β.Δ. 28.3/15-4-1957. (Εισήγηση: Δήμαρχος).

ΘΕΜΑ 9ο: Ενημέρωση Ετήσιου Απολογισμού 2022 και Προγραμματισμού 2023 της ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου).

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού του Δήμου Τοπείρου (Σχέδιο ΒΟΡΕΑΣ) (Εισήγηση: Γενικός Γραμματέας ).

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών του Δήμου Τοπείρου (Σχέδιο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ). (Εισήγηση: Γενικός Γραμματέας ).

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ.«ΚΠΦΑ» Δήμου Τοπείρου και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Στοχοθεσία). (Εισήγηση: Δημήτριος Ψεμματάς).

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. “Π.Π.Α.Π.” Δήμου Τοπείρου. (Εισήγηση: Πασχάλης Αγγελάκης).

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση 1ης τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης με Δ.Ε.Π.ΑΝ. για την Διοικητική & Τεχνική Υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου με σκοπό την εναρμόνιση της Τεχνικής Υπηρεσίας στις απαιτήσεις της επιχειρησιακής ικανότητας για την ένταξη και υλοποίηση έργων. (Εισήγηση: Δήμαρχος).






















Δεν υπάρχουν σχόλια