GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε απόγνωση ο Δήμαρχος Ιάσμου: Στο tiktok έφτασε ο Οντερ για να μιλήσει!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέμοντας κυριολεκτικά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για οριστική παύση του απο τα καθήκοντα του Δημάρχου Ιάσμου, ο έκπτωτος Οντέρ Μ...


Τρέμοντας κυριολεκτικά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για οριστική παύση του απο τα καθήκοντα του Δημάρχου Ιάσμου, ο έκπτωτος Οντέρ Μουμίν, έφτασε μέχρι και στην εφαρμογή “TikTok” για να μιλήσει, και να πει αυτά που ο ίδιος θεωρεί “αλήθειες” και για να δικαιολογήσει τα όσα έρχονται για τον ίδιο και το πολιτικό του μέλλον.

Ο κ. Οντέρ, διαγράφοντας εντελώς απο το λεξιλόγιό του την οργάνωση FETO (Γκιουλεν) την οποία χαρακτήριζε ως “εξτρεμιστική” και βάσει αυτής διέγραψε και έδιωξε συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου, τώρα ανακάλυψε άλλη “τρομοκρατική οργάνωση” με την ονομασία “ΑΜΚΑ – ΑΜούτζας / ΚΑζάκης”, δημιουργώντας πλέον ένα τραγελαφικό κλίμα στο δήμο του και στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί εκεί.

  • ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ο έκπτωτος δήμαρχος Ιάσμου, δέχθηκε την άρνηση σχεδόν όλων των συμβούλων του Δήμου να συνυπογράψουν και να αναθέσουν τη λειτουργία του Δήμου σε νέους προϊσταμένους που επέλεξε ο ίδιος ο Οντέρ Μουμίν, όπως και στο διορισμό νέων Προέδρων Νομικών προσώπων, με αποτέλεσμα να έχει κυριολεκτικό θέμα και να αδυνατεί να διοικήσει το Δήμο χωρίς χρήματα και χωρίς διοίκηση των νομικών προσώπων.

Υπαιτιότητα του ιδίου και των αποφάσεών του, τα σχολεία έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο και οι παιδικοί σταθμοί χωρίς σίτιση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι μαθητές και οι τρόφιμοι των παιδικών σταθμών.

  • ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Φυσικά για τον Οντέρ Μουμίν, δεν υπάρχει δική του ευθύνη απέναντι στο νόμο και τους πολίτες που τον εξέλεξαν, αλλά σε όλους εκείνους – που όπως αναφέρει – “επιδιώκουν τον πολιτικό του αφανισμό για να καλύψουν τις ανομίες τους και τα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν στο Δήμο Ιάσμου…”

Χαρακτηριστικό του θράσους του έκπτωτου δημάρχου είναι, ότι ακόμα και σήμερα, μετά τη γενική κατακραυγή για όσα ανθελληνικά και ανήθικα δημιούργησε στο Δήμο του, έρχεται και ζητά τα… ρέστα, επιδιώκοντας παράλληλα μία ΗΡΩΪΚΗ (;) ΕΞΟΔΟ, αφού γνωρίζει καλά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ότι δεν θα είναι άλλη απο την παύση των καθηκόντων του, λίαν συντόμως!

Ακούστε τα όσα αναφέρει στο βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Οντέρ Μουμιν:





















Δεν υπάρχουν σχόλια